hvordan du tester sølvmynter

hvordan du tester sølvmynterDet er enkelt å teste sølvmynter for ektheten hvis du vet hva du skal se etter. Et begrenset antall myntdenominasjonene ble noensinne laget av sølv, og da bare i bestemte år. Sølvpenger har ulike fysiske kvaliteter enn mynter laget av andre metaller. De fleste forfalskninger kan bli eksponert gjennom forskning og noen grunnleggende tester. Hvis du tviler på ektheten av en mynt, er det alltid best å ta det til en profesjonell forhandler om en vurdering

Du trenger:.
Forstørrelsesglass
. Scale.
Linjal.


en.
Research mynten. Se opp kirkesamfunn, år og mynte merke i en mynt guide, som «Red Book», eller en mynt webområde, som PCGSCoinGuide. com. Begge er godt anerkjent autoritativ ressurser. Dersom mynten ikke er oppført i disse ressursene, da det ikke er laget av sølv.
To.
Granske overflaten av mynten med et forstørrelsesglass. Silver er naturligvis mer skinnende enn kobber-nikkel legering som brukes i dimes og kvartaler laget etter 1964, og halvparten dollar laget etter 1970. Fake sølv mynter som er kastet fra dør har ofte svake detaljer og humpete underlag.
tre.
Vær oppmerksom på den dato og mynte mark. Mange ekte sølv mynter er endret til å synes å ha en mye sjeldnere kombinasjon av dato og mynte mark. Detaljer kan fjernes fra en mynt og limt på en annen. Se etter riper der merkingen kunne vært fjernet og knust lim under detaljer som kunne ha blitt lagt.
Fire.
Føl kantene av mynten. Hvis det er en søm langs kanten, kan det være to kastet sider som er limt sammen. Hvis det er en liten protuberance langs kanten, kan det være der metallet ble helles i en form for å gjøre den falske mynten. En ekte sølv mynt vil ha en uniform kant.
Fem.
Mål diameteren av mynten. Det bør samsvare med mint spesifikasjonene nøyaktig på millimeteren. Falske mynter kan være litt større eller mindre på grunn av uforutsigbare natur metall når det er fjernet fra en dør og avkjølt. Dette kan også lage en falsk mynt litt konkav eller konveks.
6.
Vei mynten med en følsom skala. Dette kan være en mynt, smykker eller porto skala. Det bør samsvare med mynte spesifikasjonene til gram. Fake mynter er ofte lettere eller tyngre enn ekte sølv mynter siden de er laget av andre metaller.
7.
Lytt til lyden mynten gjør når den lander på en hard overflate. De bør lage en ringelyd. Falske mynter lage en dunkar lyd. Ikke utføre denne testen dersom mynten er i mint tilstand. Det kan skade mynt og redusere dens verdi.

Andre artikkelen

 • Slik starter en bok og magasin aksjeprogram på jobben
 • hvordan å skrive og selge din første roman
 • Slik skriver du en dialog dikt
 • hvordan å tappe inn i dine energier for å skrive
 • Slik skriver du en begrunnelse for en bok
 • hvordan du skriver bedre dialog
 • hvordan du oppretter et vidunder superhelt
 • hvordan du får twilight serien for billig
 • hvordan å korrekturlese et manuskript
 • hvordan du vurderer en roman
 •