hvordan du tester sølv bullion

hvordan du tester sølv bullion



Silver bullion er en populær investering, ikke bare fordi metallet i seg selv er estetisk tiltalende, men fordi den kan fungere som en sikring mot inflasjon. En fare med sølv, derimot, er i forfalskninger. Shady forhandlere har vært peddling fake sølv fordi det er lett for dem å få billigere metaller virke like. Men, hvis du trener øyet, vil du kunne kjenne igjen ekte sølv og ansette noen metoder for testing hvis du ikke er overbevist om ektheten av et produkt

Du trenger:.
2 sølv stk.
Tang eller pinsett.
Acid test kit.

Visuell inspeksjon


en.
Inspiser sølv for den aktuelle glans og farge. Hvis du trener for å lete etter de riktige egenskapene, kan du ofte kjenne forfalskninger gang gjennom visuell inspeksjon. Silver har en veldig skinnende glans, men det er ikke så reflekterende som krom. Det er lys og nesten hvit i fargen når lyset spretter av det.
To.
Se etter uoverensstemmelser i produksjonen. Ifølge Silver-Coins. org, er det i billig mynter, ofte fra Asia, der mye av den forfalskninger skjer, i motsetning til sølv barer. Studier close-up bilder av autentiske versjoner av mynten og følger nøye med på mulige forskjeller i font størrelse eller type og avstanden mellom elementene, fordi disse ofte er de områdene hvor forfalsker tur.
Tre.

Se etter shoddy detaljering. Dette er den vanligste måten at falskmyntnere gi seg selv bort, ofte innrykk detaljer der de skal heves, og generelt gi detalj en flat, rotete utseende. Silver kan alltid få tilbake sin glans hvis behandlet, så ikke anta at en flat, kjedelig mynt er bare på den måten på grunn av alder.

Den Ping Test


en.
Hold sølv stykke med pinsett eller tang.
to.
Trykk på sølv brikke lett med en annen sølv brikke av samme størrelse. Vær forsiktig med å slå for hardt, eller du kan nick sølvet og devaluere sølvet i prosessen.
Tre.
Lytt for en vedvarende, høy-pitched "ping" lyd. Billigere metaller vil bare resonere en kjedelig "klirrer. " Jo større sølvet stykket, generelt lengre ping, og med mynter ping vil være kort, men fortsatt høy. For en sammenligning, utfører den samme testen med to stykker av billigere metall.

The Acid Test


en.
Åpne syre flasken. Ikke bruk en gammel eller utgått syre kit, fordi det kan skade sølvet.
To.
Plasser en eneste dråpe på metal. Hvis det er sølv, vil metallet slår en mørk brun eller sort. Hvis det er en annen type metall, vil syren spise seg gjennom det. Vær forsiktig at noen mynter har spor av andre metaller i dem, som kan føre til varig skade av mynten gjennom prøven, som er grunnen til dette bør være en siste utvei.
tre.
Rengjør oksidert sølv. Silvercoins. org anbefaler å bruke en sitron syre bad eller en sølv rengjøringsmiddel.

Andre artikkelen

 • historien om Clifford den store røde hunden
 • hvordan du blir en tegneserie forfatter
 • hvordan å skrive en selvbiografi disposisjon
 • hvordan å publisere en bok i Taiwan
 • hvordan å skrive en selvbiografi i fortellende form
 • hvordan du skal lese en lang roman
 • hvordan man skiller mellom en tegneserie og en grafisk roman
 • hvordan du lager din egen tegneserie
 • hvordan å publisere boken din som en mindre
 • hvordan å reparere en plast pool
 •