hvordan du tester for bronse

hvordan du tester for bronseBronse er et metall laget ved å blande tinn og kobber for å lage legeringer. Noen av de mange legeringer inkluderer aluminium og mangan. Bronse har vært den tradisjonelle metall for støpt kunst skulptur siden det er lett å smelte og hell i en form. Kjente billedhuggere Rodin, Donatello, Cellini, Ghiberti og de Vries alle jobbet i bronse. Noen ganger er dette metallet er vanskelig å oppdage, men, og testing er nødvendig for å oppdage bronse

Du trenger:.
Plastic magnet
. Kjemisk test (profesjonelt gjort).
Drill (valgfritt).


en.
Gjør en visuell kontroll av glans på brikken. Metaller er vanligvis skinnende og ikke-metaller har et kjedelig utseende. Eldre bronse stykker, hvis venstre rengjorte, utvikle en "patina" (varme, rike belegg) på overflaten. Den patina kan se rik brun eller en varm blå-grønne. Å se en patina, ta en tur til et museum eller et galleri der bronse statuer er på skjermen til å vise ulike nyanser av patina.
To.
Se etter oksidering. Bronse ikke oksidere ikke. Det bør ikke være hvite, sprø film eller hvitt støv på noen del av stykket. Dette er sikre tegn på at stykket er ikke bronse.
Tre.
Løft stykket. Bronse er tung, selv når kastet med en hul senter.
Fire.
Se etter rust. Bronse ruster ikke. Hvis rust er til stede, er det metall noe annet enn bronse.
Fem.
Gjør en magnet test. Siden magneter er tiltrukket av jern (magnetisk) metaller som støpejern, plassere en magnet nær overflaten. Hvis det stikker, kan bronse utelukkes. Hvis ingenting skjer, kan det være bronse. Fortsett med de andre testene for å være sikker.
6.
Legg noe varmt på en del av stykket, og føler en seksjon i nærheten av varmekilden. Bronse skal utføre varme ganske fort.
7.
Velg et lite synlig sted på brikken, og skrap lett å bestemme fargen på den opprinnelige metal. Bunnen av stykket, nær sentrum, er vanligvis en god test sted. Ikke skraper en stor del, et lite område vil være nok til å oppdage den opprinnelige fargen. Støpejern er en kjedelig sement farge og bronse ser mer kobber-farget. Ny messing er skinnende lys, uten et snev av kobber.
8.
Ta stykket som skal testes kjemisk. Denne testen består vanligvis av å gjøre en kjemisk spot test som ikke skader bunnen av stykket. Det vil oppdage tilstedeværelsen av sink i metall. Dersom testresultatene viser sink, betyr dette stykket er en type messing. Det finnes flere typer av messing og hver har forskjellige prosenter av sink som er lette å identifisere.
9.
Drill en "plugg" fra brikke eller ta brikken til en ekspert til har elementet definitivt klassifiseres. Det vil ødelegge brikken, så gjør de andre testene først. Hvis det er viktig å identifisere metal, bore et lite hull i stykket. Observere metal som det er boret. Bronse stykker slippe fra stykket i string-type seksjoner, mens messing vil falle i flak.

Tips og advarsler


 • Bruk en plast magnet når du gjør testen. Det er mindre sjanse for at stykket vil bli skadet med plast enn å bruke et metall magnet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan man kan stimulere samtalen om boken
 • hvordan å minimere kostnadene for en bok redaktør
 • hvordan du får gratis lydbøker
 • hvordan å være en god barnebok reader
 • hvordan du kan utvikle dine skriveferdigheter uten kostnad
 • Slik skriver du en lykt dikt
 • hvordan roboter fungerer?
 • hvordan å lese raskere og mer effektivt
 • hvordan du kan hjelpe din partner slappe
 • om nettbokhandlere
 •