hvordan å lage en plast robot

hvordan å lage en plast robotEn plast robot er morsomt og enkelt å gjøre ved å resirkulere diverse plast beholdere og bruke grunnleggende husholdningsartikler. Roboten kan ikke mekanisk, men denne metoden skaper en interaktiv leketøy med flytte-stand armer og ben. Barn kan hjelpe sette sammen materialer og bygge robot, men en voksen må føre tilsyn og gjøre hull i plasten. Spray maling roboten sølv for en metallisk utseende

Du trenger:.
Stor rektangulære plast mat beholder med lokk
. Liten firkant plast mat beholder med lokk.
To plastflasker med lokk, 75 ml.
4 seksjoner smale plastrør, hver 2 inches lang.
2 store knapper.
2 små knapper.
Marker.
Lim.
String eller garn.
Syl.
Wooden skjærefjøl.
Saks.


en.
Stand de to plastflasker (med lokk på) ved siden av hverandre på et flatt underlag, mellomrom dem ca 1 cm fra hverandre. Disse vil bli robotens beina.
To.
Fjern lokket fra store rektangulære plast mat container og hold en av de kortere sider over de to plastflasker med den åpne siden av beholderen mot deg. Denne containeren blir robotens kroppen.
Tre.
Mark de to punktene der flasken lokkene inntil siden av beholderen med en markør.
Fire.

Arbeid på en tre skjærefjøl, stikk hull gjennom den korte siden av beholderen på de avmerkede punktene ved hjelp av en syl. Disse hullene er for å feste beina.
Fem.
Fjern lokkene fra de to plastflasker og stikk hull gjennom sine sentre med syl.
6.

Lag hull i toppen av både lengre sider av plastbeholder i posisjon for robotens armer. Foreta en ny hull på samme nivå som i armen hull, men i sentrum av robotens dvs. tilbake bunnen av maten beholderen.
7.
Skjær fire armlengdes lengder av hyssing eller garn og slips en sikker knute i ene enden av hver.
8.
Ta en av lengdene av strengen, en av de store knapper og to av plastrør seksjoner. Pass på hyssing gjennom hullene i knappen, så gjennom en del av røret, så gjennom en ny del av røret. Den knappen skal feste strengen og hindre at det går gjennom rørene. Tre strengen gjennom ett av armen hull i plastboks (fra utsiden til innsiden), så gjennom hullet på baksiden av beholderen (tilbake utenfor). Gjenta dette med en annen hyssing, en stor knapp, og de to gjenværende delene av røret.
9.
Ta en tre lengder av hyssing, passerer den gjennom hullet i et av flasken lokk, gjennom ett av beinet hull i plastboks, så gjennom hullet i ryggen. Skru lokket tilbake på flasken, feste beinet til kroppen av roboten. Gjenta dette med den siste lengden på strengen og den andre flasken.
10.
Ta de fire lengder av hyssing og dra dem til å stramme armer og ben. Tie alle fire strenger i en sikker knute, slik at armene og beina kan bevege seg, men ikke helt løsner fra kroppen av roboten. Trim den lange enden av strengene. Sett lokket tilbake på plastboks til å lage forsiden av roboten.
11.
Lim den lille firkanten plast mat container til toppen av roboten kropp med lokket fremovervendt- -i sentrum av den øvre siden av de større maten container, hvis roboten står oppreist. Lim de to små knappene til lokket (foran) av robotens hode som øyne.

Andre artikkelen

 • da var den første tegneserien skrevet?
 • om Phoebe i gresk mytologi
 • Slik skriver overbevisende tegn
 • hvordan å skrive erotiske romantikk historier
 • hvordan du blir en sterkere forfatter
 • hvordan finne åndelige bøker
 • bokpublisering rettigheter
 • hvordan å lage en bok
 • Slik skriver en forbrytelse historie
 • hvordan å nærme seg en bok utgiver
 •