murstein peis dekorere ideer

murstein peis dekorere ideerBrick peiser ha en spesiell plass i hjemmet. . Ikke bare kan de fungere som et rom visuelle midtpunkt, men ofte som sine emosjonell en også. Hvis du vil dekorere murstein peis på en måte som ærer karakter av peisen din, flere alternativer finnes. Hvert av disse oppfordrer deg til å forbedre murstein karakter på en måte som supplerer rommets innredning.

Frukter av Harvest

Den ødelagte murstein ser er et populært valg i rustikk stil hjem. Harvest tema dekor utfyller dette temaet, og rommet hvor ildstedet er plassert. Disse typer av dekorative elementer stole på elementer som finnes naturlig i en rustikk setting. For eksempel samler gresskar i ulike størrelser og fargerike gresskarene. Legg til en floral arrangement i en terrakotta-pott som inneholder elementer som fitte piletre grener, tørkede frøkapslene, dekorative gress og eviggrønne planter. Plasser disse i sentrum av mantel din. Balansere ut ordningen ved å samle opp et par mindre gresskar og gresskar pluss klynger av livlige farger og stearinlys og plassere dem på hver ende av peisen mantel.

Black Tie Affair

Mange velger å male en murstein peis. Hvis du ønsker å gjøre dette og ønsker å bringe et moderne preg på plass, vurdere å gå med en svart og hvitt tema. Paint peisen murstein hvite og legge en svart lakk til mantel. Har noen i familien din fotografier konverteres til svart-hvitt-hvis de ikke allerede. Ramme dem i enten sølv eller hvite rammer. Se etter en passende stykke kunst for over mantel som en kull tegning gjort av en lokal kunstner. Legg sorte og hvite stearinlys og lage stearinlys ordninger for Mantel din. Du kan også inkludere en kandelabre med svart og hvitt stearinlys i peisen din også. Hvis du vil legge til en fargeklatt, vurdere å legge røde eller gule aksenter som noen røde lys eller et par røde rammer for bildet skjermen.

Julehilsener

Brick ildsteder har en tendens til å fungere naturlig som en visuell midtpunkt i et rom. Helligdager gir deg en sjanse til å virkelig dra nytte av denne funksjonen peis. Start ved å vurdere ferie i spørsmålet. Velg elementer som reflekterer den ferien, og som ville se bra ut med peis murstein. For eksempel kan julen bety dekorere med en antikk klokke flankert av dekorative jul pærer, eviggrønne buer og miniatyr nisser. Halloween betyr sort katt, søt liten folkemusikk-stil witch figurer og mini gresskar. De fleste av disse postene finnes rimelig hos din lokale dollar og over butikker. Hvis du i tillegg har noen dekorative elementer du vil holde sted som familiebilder, prøve å finne sesongbaserte innredning som passer til det du allerede har på din peis Mantel.

Andre artikkelen

 • uvanlig blomst container ideer
 • plassbesparende møbler ideer
 • fargetema ideer
 • hvordan prisen en antikk roms suite
 • ideer for å dekorere rundt et badekar
 • dekorasjon ideer for å skjule en vaskemaskin og tørketrommel med stoff
 • hvordan gjøre småstein bad flis
 • stue decoration ideer: bilder
 • installere vindu eller dør persienner
 • låsen kroken teppe lage instruksjoner
 •