moderne kjøkken stiler

moderne kjøkken stilerMed teknologi raskt fremme, bedre liv og gjør hverdagen enklere og mer praktisk, er det ikke rart at designere bør bruke denne teknologien til kjøkkenet. Men å ha et moderne kjøkken er mer enn bare å ha de mest teknologisk avanserte apparater. Kjøkkenet er innredningen skal også utfylle dette moderne temaet.

Flat og Sleek

Et felles trekk ved moderne kjøkken er at alle skapene er helt flat, glatt og polert med enkle polert stål håndtak. Du kan enkelt oppgradere kjøkkenet til et mer moderne utseende ved å skifte skap som har utskjæringer, teksturer eller mønstre på dem med de som er glatt, polert og minimalistisk. Du kan fortsette denne trenden til din counter plass og kjøkkenøy. I stedet for optisk for marmor på toppen av tre, kan du bruke kontinuerlig paneler i rustfritt stål. Dette vil nesten gi kjøkkenet ditt atmosfæren av å være inne i et romskip. Kontroller at apparater som ovnen og oppvaskmaskinen blir dekket av skapet paneler av ditt valgte elegante materiale:. Kjøkkenet ditt bør ha en jevn, kontinuerlig ser

Creative benken

En kreativ benken kan legge til en unik og moderne element til kjøkkenet. Mens de fleste tenker på benken som mosaikk eller tradisjonelle fliser, kan en moderne kjøkken underholde en nesten endeløs rekke av benken muligheter. For eksempel vil et laminert glass benken i en dristig farge, for eksempel kirsebær eller turkis angi et bestemt tone på kjøkkenet. Du kan bruke en benken av stablet glass murstein eller glass mosaikk fliser for en merkbar, iriserende og nesten futuristisk utseende. For de mer vågale, bruke benken på falt glass. Sank glass er teksturert glass som har en bølget utseende, gir inntrykk av frosne vann mot veggen.

Møbler

Velg møblene for kjøkkenet ditt med omhu. Din kjøkkenbord og stoler eller krakker må direkte utfylle denne moderne innredning og legge til det. Nøkkelen til å plukke den rette møblene er å plukke design som er bemerkelsesverdig minimalistisk med en enkel design, solide farger og rene linjer. Med et moderne kjøkken kan du velge møbler som blander seg med farger eller kontraster det aggressivt og fortsatt har et harmonisk utseende. For eksempel, hvis din skap og tellere er stort sett i rustfritt stål og mørkt polert treverk, velger rustfritt stål avføring som passer med fargene, eller lyse taxi-cab gule å aggressivt kontrast det. Gleden av moderne innredning er at noen av disse ytterpunktene fungere godt.

Andre artikkelen

 • DIY stellerom
 • dekorere en tenåringens soverom i rosa
 • hvordan gjøre eller bestille billige plakater
 • hvordan gjøre foret gardinene med overskrifter
 • vegg-dekorere ideer for barnets barnehage
 • dobbeltvinduer informasjon
 • paris tema soverommet eksempler
 • gode ideer for gutter rom
 • ideer til en jente’s rom vinduet
 • patio overlyset ideer
 •