Slik starter en bok og magasin aksjeprogram på jobben

Slik starter en bok og magasin aksjeprogram på jobbenMed de stigende kostnadene for bøker og blader, hvorfor ikke starte en bok og magasin dele program der du jobber? Det er en kostnadseffektiv måte for alle å nyte de siste magasiner og bøker. Det er en skam å kaste en kostbar magasin eller pocketbok etter å ha lest den, og andre vil liker å lese et blad eller en bok som de selv kanskje ikke har abonnert på eller kjøpt. Hvorfor, selv dele barnas blader på arbeidsplassen er en god id¨¦-du vil bli overrasket over hvor mange ansatte vil ta disse barnas magasiner hjem for sine barn å lese. Deling lesestoff på jobben er en vinn-vinn-program

Du trenger:. .
Tillatelse fra ledelsen
Bokhylle og magazine rack.

Hvordan starte en bok og Magazine Del Program at Work


en.
Lag en skisse av programmet. Du må ta med i planen, hvor de delte bøker og blader skal være lokalisert og hvilke elementer, om noen, vil du be ledelsen om å levere, for eksempel en liten bokhylle og et magasin rack. Du vil også ønsker å oppgi hvem som skal ha ansvaret for programmet og hva deres oppgaver vil være (holde bokhylle i orden og kaster noen utdaterte tidsskrifter).
to.
Presenter programmet til ledelse og være forberedt på å svare på spørsmål som de måtte ha. De kan ønske å vite hva din kostnadsoverslag er like godt som når du skulle være klar til å sette dette programmet på plass.
Tre.
Forbered en e-post angående programmet og sende det til alle ansatte. Forklar at de kan ta hensiktsmessige magasiner og bøker som skal deles, der bøker og magasiner vil bli plassert, og at alle kan ta disse til å lese, returnere dem når de er ferdig med å lese dem.
fire.
Generer litt spenning om programmet ved å gjøre noen enkle bokmerker og plassere dem på lunchroom bordene. Du kan også sende en broadcast e-post til alle ansatte om tidspunktet når programmet starter.
Fem.
Recruit frivillige til å bidra til å ta vare på bokhyllen og magasinet rack på en roterende basis. Angi et tidspunkt og sted for å møte dem.
6.
Møt med frivillige for å diskutere en roterende tidsplan samt å sette en dato og tid for neste møte. Email kalenderen til frivillige.
7.
Sett opp din bokhylle og magazine rack. Samle donerte bøker og blader, sjekke at de er hensiktsmessige materialer for arbeidsplassen.

Andre artikkelen

 • hvordan å publisere og binde dine egne hefter
 • hvordan bli gratis bokklubber
 • Slik skriver du en god bok anmeldelse på amazon
 • hvordan få mer penger tilbake for bøker
 • hvordan du kan få en opphavsrett for forfattere og kunstnere
 • hvordan å skrive en ti siden roman
 • skrive en bok forslag
 • hvordan å lage en barneklubb moteblad
 • hvordan å skrive en roman med snøfnugg metoden
 • skriving humor romaner
 •