hvordan få personlig økonomi ebooks for Kindle under $ 1

hvordan få personlig økonomi ebooks for Kindle under $ 1. En titt på personlig økonomi ebøker som nå er tilgjengelig på Amazon Kindle som er under $ 1

Du trenger:.
Ebook leser som Kindle
datamaskin.


en.
I dagens økonomi vi alle trenger litt hjelp med vår budsjettering og vår økonomi. The Catch-22 av det er at vi ikke har penger å få varene vi trenger å jobbe med vårt budsjett og økonomi. Vel det er i dag over et dusin ebøker tilgjengelig akkurat nå på Amazon for under $ 1, hvis du vet hvor du finner dem. Siden Kindle kan holde så mange bøker på en gang, til sin morsomme ha helt ulike bibliotek i din eBok leser. Disse er i stand til å lastes ned på nettet, og deretter kan du brun andre tenne personlig økonomi bøker du kan være interessert i som er høyere priset, eller last ned pdf ebøker i andre kategorier.
To.
Å få disse ebooks på å tenne din, gå til Amazon hjemmeside og se på venstre side av siden den delen som sier Kindle. Hvis du holder musepekeren over den Kindle delen vil det vise "bøker" klikker på det. Dette vil ta deg å tenne bøkene på nettsiden der ebøker er oppført for nedlasting. Klikk igjen, på venstre side av siden hvor det står "Business og Investering" og klikk på den. Nå vil du få en oversikt over alle kategoriene som er i Business og Investering side av området.
Tre.
Det nå bør være et alternativ for "Personal Finance". Klikk på det alternativet mens du er på Kindle ebøker siden av Amazonas. Per i dag viser over 500 oppføringer for denne delen av nettstedet. Før du gjør noe annet, på høyre side av siden er en drop down boks som sier "sorter etter". Du må bruke rullegardinlisten til å sette i "lav til høy" på pris sortering. Dette vil gå og resort hele listen over personlig økonomi ebøker fra laveste pris til høyeste pris. Som i dag var det 20 oppføringer på personlig økonomi ebøker som er under 1 dollar.
Fire.
To som stikker ut for meg at ville fungere i dagens økonomi er "Mrs. Pinchpenny's Guide to Surviving the Holidays på et budsjett "og" Garage Sale Basics: A Guide to Maksimering fortjenesten ". Hva vil du se som interesserer deg? Nå som du vet hvordan du skal sortere noen oversikt over Kindle ebøker i størrelsesorden billigste til høyeste, kan du søke i alle delene for å finne gratis ebøker så vel som de godt under $ 1 for å laste inn din Kindle eBok leser.

Andre artikkelen

 • hvordan finne en utgiver for poesi
 • hvordan å skrive en historie for barn
 • tips på å skrive en selvbiografi
 • hvordan å publisere en barnebok
 • hvordan du holder å skrive bevegelse
 • hvordan å publisere poesi gratis og få den opphavsrettsbeskyttet
 • hvordan å skrive en roman - det går fra tarmen metoden
 • hvordan å trekke en anime bok
 • hvordan du slår en greetng kortet i en journal
 • hvordan bruker en forfatter en arbeidsdag?
 •