hvordan du oppretter et vidunder superhelt

hvordan du oppretter et vidunder superheltMarvel Comics har eksistert i en eller annen form siden 1940, da liker av Captain America og Namor i Sub-Mariner stormet over fire farger siden. Selskapet nådde sin storhetstid på 1960-tallet, da den innledet i slike ikoniske superhelter som Spider-Man, The Fantastic Four og The Incredible Hulk. Marvel er kjent blant tegneserieskaperne fans for sin skildring av feil, konflikt helter som har utrolige krefter er herdet av svært menneskelige problemer. Entusiastiske fans kan være interessert i å skape helter av sine egne som kan passe inn i Marvels one-of-a-kind univers.
en
Kom opp med et grunnleggende konsept for superhelt din. . . Gi ham et catchy navn, et sett av krefter og en svakhet. Alle tre skal være innkapslet i ett enkelt tema-en elementær motiv, for eksempel, eller et dyr-noe som bidrar til å gi helten en distinkt identitet
2
Design en titt og. . et kostyme for helten din. Er han stor og digert? Svak og sjenert? Har hans kostyme har en cape? Hvilke farger innebærer det? Har den noen innebygde fordeler, som Iron Man's rustning? Har den en logo heltens fiender har lært å frykte? Den kostymedesign bør tilknytning av grunnleggende konseptet i trinn 1. Du kan tegne det opp selv om du er så tilbøyelig, eller bruke online kostyme generatorer som UGO's HeroMachine. (Se Resources. )
3
Bestem heltens opphav -. Måten han først fikk kreftene hans. Dette er det første trinnet som direkte angår i Marvel-universet. Marvels helter er delt inn i to grunnleggende leire: mutanter, som er født med sin makt, og andre helter som får sine krefter gjennom vitenskapelige uhell, magiske enheter eller andre ekstraordinære forhold. Den tidligere (slik som X-Men) er ofte fryktet og mistrodde av publikum, mens sistnevnte (som Captain America og Fantastic Four) er mer tilbøyelig til å være lionized. Hvilken gruppe helten din tilhører, vil ha en sterk innvirkning på hans interaksjoner med resten av Marvel-universet.
Fire.
Utvikle din superhelt personlighet og hvordan det kan ha vært påvirket av utviklingen av hans krefter. Betyr det låne ham mer selvtillit? Har han tenker på seg selv som en freak? Har han behov for å skjule det fra de nær ham med en hemmelig identitet eller lignende? Prøv å gjøre sin personlighet som fleshed-out og tre-dimensjonale som mulig. Med Marvel figurer, kan deres krefter være en stor velsignelse, men også en forbannelse, skaper utfordringer og problemer de aldri forventet. Vær sikker på å faktor dem inn i din utvikling.
Fem.
Bestem deg hvor du helts base vil bli. Mange Marvel Superheltene er basert i New York City, der Marvel kontorene lå under deres begynnelse. Hvis du helten bor der, kan han samhandle med disse heltene regelmessig. Andre byer som Chicago eller London er mye mindre utviklet i Marvel-universet, slik at helten din mer til seg selv. Kanskje han er basert i en fiktiv del av Marvel-universet, slik som Genosha eller Savage Land, eller i det ytre rom, hvor han skal kjøre inn aliens som Galactus og Skrulls. Hans viktigste plasseringen vil avgjøre hvilke typer av møter og opplevelser han vil ha
6
Utvikle en biroller for superhelt din:. . Venner, familiemedlemmer og folk som støtte eller hindre ham i noen veien. Mens du skal utvikle din egen birollene når det er mulig, også inkludere minst et par interaksjoner med etablerte Marvel tegn. Har du helten har en allianse med Spider-Man? En motvillig rivalisering med Wolverine? Kanskje han en gang datert Mary Jane Watson, eller har en øl med Foggy Nelson hver uke. En sunn blanding av originale birolleinnehavere, og etablerte Marvel tallene vil bidra til figuren din gli inn i universet mens du beholder en distinkt identitet.
7.
Bestem hvor skurker helten din har konfrontert. Lag minst en eller to av dine egne skurker hvis du hvis du vil, men i dette tilfellet, vil det trolig gjøre til litt forskyve balansen mot etablerte Marvel tall. Har han kjempet Dr. Doom? Kjempet Magneto? Hvem er hans erkefiende og hvorfor? Hvor lenge har de kjempet? En god skurk setter den siste brikken i heltens puslespill og hjelper ham lever og ånder som fullverdig medlem av Marvel-universet.

Tips og advarsler


 • Mangler er like viktig som styrke i en Marvel-superhelt. En allmektig god fyr er ganske kjedelig, men en som har sårbarheter og personlige svakheter blir mye mer interessant.
 • Pass på ikke å etterligne en annen Marvel karakter for tett. Selv om du kan bli inspirert av slike som Wolverine, en barsk helten med klør og rask helbredelse som røyker en sigar kan være for avledede å virkelig klikker. Jo mer originale og fantasifulle du kan, desto mer tiltalende din superhelt bli.
 • Andre artikkelen

 • hva er en biografi?
 • hvordan kan jeg bli en utgiver
 • hvordan du skriver bedre dialog
 • hvordan å lage en bok
 • hvordan å skrive en hyllest
 • hvordan å skape atmosfære i fiksjon
 • hvordan å publisere et dikt bok gratis
 • hvordan man skaper gode tegn for historier og slikt
 • hvordan å skrive en roman - 12 - pre-skriving
 • hvordan komme forfatteren til autograf sin bok
 •