hvordan du gjør din ebøker leservennlige

hvordan du gjør din ebøker leservennligeI min forskning på internett markedsføring har jeg hatt anledning til å kjøpe en god del ebøker. Noen Jeg grundig likte å lese, mens andre fikk meg til å grit mine tenner og forbanne forfatterne. Hvis du følger fremgangsmåten her, vil du være på vei til å produsere underholdende dokumenter

Du trenger:. .
En god tekstbehandlingsprogram med stavekontroll og grammatikkontroll MobiltelefoniEn måte å lage PDF-dokumenter.


en.
Levere eBok i Portable Document Format.
Internett erfarne lesere er skeptiske til Word-dokumenter og kjørbare filer som kan inneholde virus. Selv om du ikke vil inkludere én, noen andre kan-og så redistribuere pakken under navnet ditt. Respekter lesernes datamaskin. Hold deg til ebøker, dokumenter, og publikasjoner som kan leses av en deltaker, fortrinnsvis Adobe PDF.
To.
VÆRE AT eBok INNHOLD er verdt å lese.
Det er mange grunner til at du kan skrive en eBok. Du trenger en giveaway å lokke besøkende til å registrere deg for et nyhetsbrev. Du trenger et medium der å imbed affiliate linker for produkter du ønsker folk å kjøpe. Du må bygge opp interessen for et produkt eller tjeneste du ønsker å selge. Du ønsker å gi verdt, meningsfylt innhold for en pris. Uansett hva din motivasjon, prøv å respektere lesernes tid-tull er tull og vrøvl er vrøvl, uansett om du gir den bort eller be leseren din til å betale for det. Respekt leseren ved å sørge for at innholdet er verdt å lese.
Tre.
Se profesjonell ved å polere rettskrivning og grammatikk.
Din leseren verdsetter skriver som er lyse og artikulere. Du kan gi inntrykk av å være lyse og artikulere av minding rettskrivning og grammatikk. Hvis du bruker Word, kjøre stave-og grammatikkontrollen, eller har noen korrekturlest den, eller sett det til side for en dag eller to, og deretter leser korrektur på det selv. Korrekturlese en papirkopi -. . . Du vil ta mer feil
4
bruke et passende skrifttyper og-størrelser
En god tilnærming er å bruke Times New Roman eller Georgia for brødtekst, og bruke Arial eller Verdana for overskrifter. Disse er mer eller mindre universelle. Gjerne, kan du bruke andre skrifttyper for dekorativ effekt, men husk at leseren ikke kan ha samme fontene installert som du gjør. Hold en passende skriftstørrelse på 10 eller 12 poeng for brødtekst. Ikke gå over 12 poeng mindre målgruppen er synshemmede og du annonsere eBook eller dokumentet som å ha store typen. Respekt leseren ved å unngå bruk av store typen bare for å pumpe opp sideantall.
Fem.
Forutsett at leseren vil PRINT eBok.
Mange lesere ville heller ha portabilitet av en trykt kopi som de kan ta notater og gjøre mark-ups. Respekter leserne ved å holde topp-og bunntekst små og relevant. Topptekster er sjelden nødvendig. Hvis du har en flere kapittel dokument du kanskje ønsker å sette navnet og nummeret på kapittel i toppteksten, kanskje understreking for å skille den fra brødteksten. Hvis du har mer enn ti sider, bør du ha en side bunntekst inneholder sidetallet. Dette gjør bare det enklere for leseren å bokmerke en side. Unngå forseggjorte topptekster eller bunntekster inneholder store områder med farge og tekst.
Unngå å bruke siden grenser. Det er spesielt irriterende å vente for dem å skrive ut på en blekkskriver. Leseren vil bruke den tiden til å vokse mer og mer irritert.
Unngå å bruke store bilder og brede vidder av farge. Bruk tekstbokser for notater og pull-outs i stedet for skyggefulle områder eller reversere farget tekst. Ha respekt for lesernes blekk og toner.
6.
BRUK A INNHOLD OG INDEX når det passer.
Som en tommelfingerregel, hvis eBook har mer enn 50 sider, bør du vurdere å bryte den opp i deler eller kapitler. Sett kapittelet navnet og nummeret sammen med sidetallet i en innholdsfortegnelse side på forsiden av boken. Vurdere å sidetallene klikkbare lenker som tar leseren til den første siden av kapittelet.
Hvis eBook inneholder mer enn 150 sider, bør du vurdere å legge en alfabetisk indeks vilkår og diskusjonstemaer (ikke kapitler) som finnes i dokumentet. Disse bør også være klikkbare linker tilbake i dokumentet hvis du har midler til å opprette dem.
Hvis du er dyktig med Microsoft Word, vet du at Word er i stand til å produsere en innholdsfortegnelse og indeks med klikkbare linker. Konvertere dokumentet til en PDF med Adobe Acrobat, vil bære disse koblingene over i PDF-dokumentet. Leseren vil sette pris på koblingene ved bruk av en elektronisk versjon av dokumentet.
7.
BRUK HYPERLINKER når det passer.
Du bør ikke forvente at leseren til å klippe og lime eller skriv en kobling i en nettleser. Kontroller at lenken åpnes leseren i et nytt vindu. Ikke hensiktsmessig et nettleservindu leseren kanskje allerede bruker for å vise siden.
Åtte.
Du respektere din leser.
Hvis du ønsker å få folk til å stole på deg og kommer tilbake for mer, må du gi gode innhold og respekt for leseren, så vel som lesernes tid, penger og ressurser.

Tips og advarsler


 • Konsentrer deg på å respektere leserne og gir reell verdi, og du finner de stadig vender tilbake for mer.
 • Ting som skjer på 'nett tendens til å holde på 'nett. Hvis du publiserer en virkelig forferdelig dokument, kan du oppleve at det kommer tilbake å hjemsøke deg igjen og igjen. Øvelse en liten due diligence. Unngå å sløse lesernes tid, penger og ressurser.
 • Andre artikkelen

 • om Ask Jeeves aksjer
 • hvordan du skriver og publisere en bok
 • hvordan å lage minneverdige karakterer
 • Slik skriver du ut som Charles Bukowski
 • om dr.
 • hvordan å publisere en romanse romanen
 • Hva gjør vedlegget?
 • hvordan å selge historien til barnas eget magasin
 • hvordan du åpner en førskole
 • Slik skriver du en gratis vers dikt
 •