publisering fakta

publisering faktaFør publisering en bok, kan det være verdifullt for deg å undersøke noen statistikk om næringen. Mange publisering veteraner vil fortelle deg at konkurransen er hard i bokbransjen. Er det mulig å utgi en bok på egen hånd, eller bør du vente å se om en stor utgiver etter hvert ta tittelen din opp

Hvor mange bøker er I Print?

I følge RR Bowker, selskapet som problemer og vedlikeholder informasjon om ISBN-nummer, det er en grand total på mer enn 1. 879. 000 bøker tilgjengelig til verden. Om lag 78 prosent av bøkene som har blitt publisert kom fra små forlag, i henhold til Publisher's Marketing Association (nå Independent Book Publishers Association).

Hvor mange bøker er publisert hvert år?

Mange mennesker ønsker å vite hvor mange bøker er utgitt årlig. Ifølge RR Bowker, er det omtrent 175 000 bøker hvert år. Det er et gjennomsnitt av 479 bøker hver dag, eller om lag 19 bøker hver time. Ifølge denne statistikken, etter når du er ferdig leser dette, vil en annen bok trolig bli publisert sted!

Hvor mange utgivere er det?

I følge Publishers Weekly, er det mer enn 86 300 forlag over hele verden. Self-utgivere utgjør det store flertallet. Faktisk, selv-utgivere utgjør om lag 86 000 av dette tallet. Det er ca tre til fire hundre mellomstore utgivere og seks store utgivere som er godt kjent. Disse tallene gir deg en god ide om hvor vanskelig det kan være å ha en bok akseptert av en stor utgiver.

Mange boksalg rapporteres ikke

Bestill fagfolk vanligvis gauge totale boksalget basert på Nielsen BookScan data og rapporter fra forhandlere, distributører og grossister. Men boksalget i stor grad er underrapportert. For en, selge mange små utgivere å bruke utradisjonell metode. I stedet for å selge i butikker, kan de selge hånd til hånd på gaten messer og på deres nettsider. Disse salg er ikke rapportert å Nielsens BookScan service. Faktisk, innrømmer BookScan selv at det er bare spore om lag 70 prosent av det totale boksalget men industrien profesjonelt fortsatt ser på den som gauge for boksalget. Så mens bokført eksperter anslår at 3100 millioner bøker ble solgt i USA (siste statistikken fra den Book Industry Group), med tanke på antall selv-utgivere på markedet, er det svært sannsynlig at at det er mange flere.

Hensyn

Hvis det er ¨¦n ting at publisering fagfolk kan bli enige om, er det det faktum at boken publisering statistikk er ofte uklare, og kan noen ganger være enten fudged eller undervurdert. Hvis du har sett New York Times Best Selger listen, har du sannsynligvis legge merke til at papiret egentlig aldri rapportere hvor mange bøker de titlene faktisk solgt. Det er fordi det er vanskelig å anslå. Publisering fakta er i stor grad basert på påstander fra store forlag (som er til tider overdrevet) og statistikk fra industri-sporing bedrifter.

Andre artikkelen

 • hva er en fortellende dikt?
 • hvordan å publisere åndelige poesi
 • hvordan å identifisere første utgaver
 • hvordan får en amatør forfatteren en roman publisert?
 • hvordan å korrekturlese
 • hvordan finne brukte bokhandlere
 • publisering dikt
 • hvordan finne nødhjelp midler og beredskap tilskudd for forfattere
 • hvordan å komme opp med kul karakter navn
 • hvordan man kan kjøpe billig brukt bøker
 •