hvordan å publisere fiksjon

hvordan å publisere fiksjonHar du ferdig med å skrive en god roman, men vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det publisert? Komme publisert i dagens konkurranseutsatte marked er ikke alltid lett, men kan oppnås med litt arbeid, flaks og utholdenhet. Før du begynner å lete etter en litterær agent eller utgiver, bør du sørge for at boken har blitt nøye formatert, redigert og korrekturlest. Etter noen få enkle trinn kan bedre sjansene dine for å bli lagt merke til og publisert
en.
Finn en litterær agent. Mens noen svært små forlag kan akseptere unagented manuskripter, alle de store selskapene arbeidet med agenter. Du finner en liste over litterære agenter på Writers Net og Writer's Market nettsteder. Writers Net er et gratis nettsted, mens Writer's Market krever et medlemskap gratis. Writer's Market selger også en print versjon av sin agent oppføringer, tilgjengelig på bokhandlere. "The Guide to Book Editors, Publishers and Literary Agents" inneholder også en liste over agenter, men denne guiden er kun tilgjengelig i trykt.
to.
skrive en killer spørring brev til agenter som du tror vil være mest interessert i fiksjon. Spørringen brevet skal gi en kort oversikt over handlingen i boken din og beskrive dine kvalifikasjoner som forfatter. Noen agenter be deg ta med boken første kapittel eller til og med de tre første kapitlene. Query brev kan sendes via postverket eller via e-post avhengig av preferanse for agenten.
Tre.
Forbered en overbevisende bok oversikt. Oversikten bør være to eller tre sider på det meste og inkluderer en fullstendig oppsummering av boken. Sammendraget bør inkludere alle de store tomten poeng og bør ikke la agenten gjette om hva som skjer til slutt. En litterær agent kan be om dette med søket brev eller kan be om at du sender det med hele eller en del av boken.
Fire.
Gå til forfattere 'konferanse hvis du er har problemer med å finne en litterær agent. Writers 'konferanser er holdt av skrivegrupper i hele landet, og har workshops, og viktigst, en sjanse til å møte agenter og utgivere. The Writers 'Konferanser og Centers nettstedet tilbyr en søkbar database med konferanser. Du finner lenken i Resource delen i denne artikkelen.
Fem.
Send den komplette manuskriptet når en agent ber om det. Ikke bind eller stifte sidene sammen. Sørg for at ditt navn og navnet på romanen vises på toppen av hver side.
6.
Vurder selvtillit publisering hvis romanen ikke tiltrekker seg interesse litterære agenter. Print-on-demand utgivere, som Xlibris og BookSurge, vil publisere boken din for et gebyr. Lulu. com krever ikke betaling før du faktisk selger en bok. Boken kan bli publisert på trykk, på Internett bare eller i begge former, avhengig av hva du bestemmer deg. Hvis du velger å selvtillit publisere, må du være villig til å publisere boken din hvis du ønsker å selge et betydelig antall bøker.

Tips og advarsler


 • Før signering på med en agent, spør hvor lenge personen har vært en agent, og hvor mange bøker han har solgt. Kontroller at bøkene på sin bokliste faktisk eksisterer. Finn ut om han er medlem av Association of Author's representanter, en handel gruppe som krever at medlemmer til å følge en etisk.
 • Hold deg unna agenter som vil at du skal betale. Etiske, anerkjente agenter ikke tar gebyr for representasjon. Legitime litterære agenter bare betalt for fotokopiering og porto nødvendig å sende kopier av boken til utgivere.
 • Andre artikkelen

 • hva er en selvbiografi?
 • hvordan du rengjør plast spille enheter
 • hvordan finne en person noen å leie et hjem?
 • hvordan du starter å skrive en bok
 • hvordan du slår små ting i gode historier
 • hvordan du har din egen bok klubb
 • hvordan finne brukte bokhandlere
 • hvordan søke berømte sitater om livet
 • hvordan du kan bestille bøker for en bokhandel
 • om elektrisitet eksperimenter av Benjamin Franklin
 •