hvordan å leie en stor forfatter

hvordan å leie en stor forfatterNår det gjelder å ansette en ghost writer, må du være utrolig strategisk om hvem du velger å pennen din brikke. Forfattere, som alle, se verden fra deres egen unike perspektiv, og deres stemme kommer til å komme gjennom høyt og tydelig i ditt arbeid. Så hvordan går du om å velge det perfekte ghost writer å sette sammen ordene som vil tiltrekke seg kundene, snakker ditt sinn, kommunisere din kunnskap, stramme et forhold, eller gnist en romanse? Her er en liste med 10 spørsmål som bør stilles og besvares når intervjue ghost writer kandidater.

Du trenger: Blyant

. Paper.
Tålmodighet.


en.
Etiketten KJERNEVERDIER. Dine kjerneverdier er de veiledende prinsippene som hjelpe deg å ta beslutninger på daglig basis, og definere hva du står for som person eller en bedrift. Walt Disney's kjerneverdier er fantasi og sunnhet. US Air Force's kjerneverdier er redelighet, service, og fortreffelighet. Når du finner ut dine egne kjerneverdier, du kan begynne å lete etter en ghost writer som deler dem. Hvorfor? Fordi et spøkelse forfatter som gjenspeiler kjerneverdier er et spøkelse forfatter som ser på verden fra et lignende perspektiv.
to.
AVGJØRE din foretrukne skrive stil. Ulike spøkelset forfattere har forskjellige stiler der de excel. Hvis du ønsker å lage virkelig personlige skriver at følelsesmessig griper folk, men du ansette noen som har en akademisk stil, du kommer til å tilbringe mye tid på å trekke håret ut og lurer på hvorfor ghost writer ikke er i produksjon i en stil som appellerer til deg. Sørg for at du be om prøver som er skrevet i den stilen du er ute etter! Ulike stiler inkluderer presentabel, dramatisk, inspirerende, faglig, saklig, vitenskapelig, morsom, humoristiske, intellektuelle, romantisk, og teknisk.
tre.
avgjøre hvilken type ekspertisen du trenger. Bare fordi du har funnet et spøkelse forfatter som penner utmerkede artikler betyr ikke at du har funnet noen som kan skrive eksepsjonelle brosjyre kopiere, salg brev, forretningsplaner, eller fiksjon. Sørg for at du spør om eksempler på tidligere arbeid som reflekterer deres kompetanse i akkurat den typen av skriftlige arbeider som du trenger!
Fire.
Utarbeide budsjett. Når man diskuterer pris med en ny ghost writer, spør om de tar av ordet, ved siden, eller per time. Vær forsiktig med ghost forfattere som kostnad på timebasis, som kostnadene kan bli kjørt opp raskt. Hvis de restriksjoner av ordet eller siden, fortell dem hva du taket er og be dem kontakte deg før over den grensen.
Fem.
VÆRE KLAR MED HVA LEVERANSEN du forventer. Er ghost writer kommer til å håndtere forskning, utarbeide en disposisjon, gir flere utkast, og ansette en korrekturleser for å verifisere at dokumentet er feilfri? (Glem stavekontroll, ved hjelp av en ekstern og objektiv korrekturleser er viktig!) Vær veldig konkret om dine forventninger når forhandle kontrakten. Også, i tilfelle be deg flere revisjoner, er dette tiden å forhåndsbestemme kostnadene. Vet nøyaktig hva du får for pengene dine!
6.
SKAPE en tidslinje for å levere stoff? Det er viktig at du etablere tidsfrister og at ghost writer møter dem. Sette konkrete datoer for når du forventer hver leveranse-fra utkast til en endelig korrekturlese versjon
7
EKSTRA skriftlig tjenester. . . Hvis forfatter jobber med manuskriptet ditt, er de også kommer til å hjelpe deg skrive din markedsføring kopiere, spørring brev, bok forslaget, etc?
8.
ASK om relasjoner DIN GHOST forfatter har. Annet enn håndtering den kreative siden av å skrive, har din ghost writer har forretningsforbindelser og strategiske ideer som kommer til å hjelpe deg å bruke dine bidrag til å generere inntekter hvis det er det du er ute etter?
9.

AT DU VIL EIE din opphavsrett? Sørg for at kontrakten (selv for små oppgaveskriving) uttaler at ved endelig betaling, har opphavsretten til arbeidet som er gjort på dine vegne overført til deg.
10.
ASK FOR sterke referanser? Snakk med folk som har jobbet med den personen du vurderer. Be dem om å dele sine perspektiv på dette ghost writer største aktiva og svakheter slik at du er klar over hva de gjør bra og kan planlegge hvordan du vil fylle gapet i områder der de ikke excel. Enhver god ghost writer har tidligere kunder er villige til å snakke med deg i 15 minutter!

Tips og advarsler


 • ansette en konsulent for å spare tid og penger!
 • Stol på magefølelsen.
 • Pust. . . Etableringen er en berg og dalbane.
 • Tenk alltid på leseren din.
 • Test vannet før du ansetter en forfatter for en stor jobb.
 • Pass du forbereder en grundig kontrakt før du ansetter en forfatter for en stor jobb.
 • Følg kontrakten din . . . avvik fra det vil åpne deg opp til problemer på veien. Hvis du trenger å reforhandle, gjøre det sammen og legg den i skriftlig.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du får en bok kontrakt før boken er skrevet
 • hvordan å skrive en bokanmeldelse
 • hvordan bruke symbolikk i fiksjon
 • hvordan å reservere et offentlig bibliotek bok hjemmefra
 • Slik skriver en bok dedikasjon
 • hvordan å identifisere første utgaver
 • hvordan å bygge en skjerm sak for tegneserier
 • hvor å fjerne en pvc plast lukt fra et leketøy
 • hvordan en litterær agent hjelpe forfattere?
 • hvordan å sikte mot publisering
 •