hvordan komme i gang bla hus

hvordan komme i gang bla husDet er flere måter å tjene penger på eiendom. En av disse måtene er å snu hus. Dette er når du kjøper et hjem som trenger reparasjon, fikse den opp, og selge den for et overskudd. Bla hus kan være svært lønnsomt, men bare hvis du vet hva du gjør. Hvis du gjør forskningen, har æren, og tiden, så kan du gjøre en fortjeneste bla hus
1

Ta en titt på budsjettet for å se om du har midler til å snu et hus. Du trenger ikke nødvendigvis å ha penger til å gjøre flippen, men du må ha en god kreditt score til å få finansiering for å kjøpe huset du vil vende samt pengene som trengs for reparasjonen.
to.
Finn en eiendomsmegler du kan arbeide med. Dette agent vil kunne holde et øye med husene som er priset lavt fordi de trenger noen reparasjoner. Agenten kan se dem på MLS så snart de er oppført, og gir deg heads up.
Tre.
Se etter et hus som er priset lavt som bare trenger kosmetisk arbeid for din første flip. Du må sakte få erfaring, og dette er en flott måte å komme i gang. Du vil ikke bli rik over natten, men du vil lære viktige ting som vil hjelpe deg å gjøre store penger med flips senere.
fire.
Ta en entreprenør som du stoler på med deg å se på huset. Sammen, komme opp med en tidslinje som huset kunne fullføres. Dette bør gjøres før du setter i et tilbud på huset. Hvis entreprenøren forteller du det vil ta seks måneder å fullføre, og du kan ikke råd til å holde boliglån så lenge, vil du vite dette tilbudet er ikke for deg.
Fem.

Gi et tilbud på hjemme. Din eiendomsmegler kan hjelpe deg å avgjøre om å tilby full pris eller kommer i en litt lavere.
6.
Få tillatelser så snart salget er endelig. Hvis du ikke får din tillatelse på forhånd, kan fylket stenge deg ned i midten av flip. Dette vil koste deg ekstra penger i arbeid i tillegg til å koste deg i tide. Jo lenger tid det tar, jo mer boliglån betalinger du har å gjøre, noe som reduserer profitt.
7.
Fokus på å løse opp bad og kjøkken. Gjør dem slik en kjøper ønsker dem. De skal se rent og moderne. Dette er de rommene som virkelig gjøre eller ødelegge et salg.
8.
Spruce opp tunet. Du må gjøre utsiden ser innbydende til kjøpere. Hvis de kjører forbi og ikke liker utseendet, så de vil ikke engang stoppe og komme inn. Det er verdt det å leie en landscaper å gjøre litt hagearbeid for å bli klar for åpent hus.
9.
Taksere huset og sette den opp for salg. Det er gunstig å holde et åpent hus over en helg, når mange folk er fri fra jobben. Det er best hvis du lar gjøre eiendomsmegler dette for deg, og deretter få ham ringe deg og fortelle deg hvordan det gikk.
10.
Selge huset så raskt som mulig for å få mest mulig profitt. Jo lenger du holder eiendommen, jo mer overskudd du taper. Du kan ikke få prisforlangende, men du bør få nok til å gjøre et anstendig resultat.
11.
Reinvestere overskudd på ditt første flip inn til en andre hus som kan være litt mer arbeid.

Tips og advarsler


 • Pass på at du har tid til å holde et øye med entreprenører, rørleggere, elektrikere, malere og, som mange har svømmeføtter fanget dem slacking off eller ikke vises da de ble anta å.
 • Få anslag for alt reparasjonsarbeid på forhånd slik at du kan sørge for at du har nok finansiering til å dekke kostnadene. Du kommer til å tape penger hvis du ender opp med å ikke kunne fullføre reparasjonen.
 • Andre artikkelen

 • guide til å skrive stiler
 • hvordan du har en bok klubb
 • hvordan et litterært byrå arbeid?
 • Slik skriver en historie - komme i gang
 • hvor er bøkene produsert?
 • hva er en cinquain dikt?
 • hvordan finner en reporter emner for avisartikler?
 • om historien av Perseus
 • hvordan å skrive klimaks i en fortelling
 • om å skrive en bibliografi
 •