hvordan gjennomføre en forfatter’s gruppe møte

hvordan gjennomføre en forfatter’s gruppe møteOrganisasjonen er viktig å gjennomføre en forfatter møte. Ingenting er verre enn en kaotisk blanding av forfattere og kritikere. Enten din gruppe består av en håndfull forfattere eller et dusin, er planlegging viktig. Bruk e-post og melding-styret grupper for å holde oversikt over medlemmer. Sett mål for hver agenda, distribuere at agenda til forfattere og feste med det. Ved å ha reglene på forhånd, kan du unngå forlegenhet, ulempe eller lidelse som ofte kommer med en uerfaren organisasjon.

Du trenger:
Stoppeklokke (valgfritt)


en
Hold kontakten. . . Distribuere arbeider og vedlikehold av generell kommunikasjon er avgjørende for å gjennomføre en forfatter's gruppe møte. En gruppeleder bør være moderator i disse interaksjoner, noe som bør inneholde instruksjoner for det kommende møtet og dagsorden av sammenkomsten. Hvis du har mer enn noen få mennesker, vil det være viktig å divvy opp hvis arbeid skal være, vil delt, hvor mye tid gruppen vil bruke til hver forfatter arbeid og hvor lenge hver enkelt kritiker må gi tilbakemelding.
to.
ligger en agenda. Generelle virksomhet, deling og kritikk av verk og diskutere neste ukes møte utgjør grunnlaget for en effektiv agenda. Vær veldig konkret om hvor mange sider av sitt arbeid forfattere kan dele eller minutter de kan ta opp. I sin tur, etablere forhånd hvor mye tid som en kritiker kan snakke, ta en timer om nødvendig! Denne agendaen kan være så formell eller som uformelt som du vil, men det viktigste er å ha uttalt mål for hvert møte og holde seg til dem.
tre.
Start på tide. Hvis du møte på en kafé eller restaurant, være veldig klare på et passende tidspunkt å komme på møtet slik at du kan bestille mat og drikke på forhånd. Det er veldig plagsom for møtet å ha medlemmer vie de første 15 minuttene til å bestille drinker og mat. Mens du kan tillate etternølere til å komme sent (spesielt hvis de kommer i etter jobb eller skole), være veldig klar på at møtet vil starte til riktig tid, med eller uten dem.
Fire.

Ha en håndhever. Enten det er leder av forfatterens møte eller en utpekt offiser som en sekretær, sørge for at noen ser på den tiden. Det er ofte vanskelig å kutte ut en forfatter, spesielt når hun øser ut sin sjel eller gruppen er nå en kreativ gjennombrudd på noens arbeid. Mens det er ikke nødvendig å bryte inn og kuttet av diskusjonen i det andre gang er ute, trenger noen til å være ansvarlig for å flytte møtet sammen.
Fem.
Slutt på tide. Ikke la dikterens gruppemøter kjøre på. Selv om du kan tillate samarbeid, diskusjon eller sosialisering til å finne sted etter møtet, har en forhåndsinnstilt tid til å lukke møtet, og hold deg til den. Mange mennesker har full og travle liv, og det er vanskelig å ha et møte dra på når noen vet han har å gå til et annet engasjement. Det er også uhøflig og hensynsløst å forvente folk å kaste bort tiden på et møte som ble feil organisert.

Andre artikkelen

 • hvordan å utvikle disiplin for å skrive
 • hvordan å skrive en skjønnlitterær bok gjennomgang
 • on demand boktrykk
 • hvordan å dekke en pocketbok med klar plast film
 • hva er forskjellen mellom regnskapsført rente og media mail?
 • hva er assonance?
 • hva er et dikt?
 • hvordan fortelle en personlig biografi en livshistorie?
 • hvordan du tester dine skriveferdigheter for barn
 • hvordan roboter fungerer?
 •