hvordan å tappe inn i dine energier for å skrive

hvordan å tappe inn i dine energier for å skriveGreit, alle av oss forfattere, som folk, og jeg tror de fleste forfattere folk . . . uansett, vi har alle energier i våre liv, positive og negative. Alt sammen, bra eller dårlig, er nesten som elektrisitet strømmer inn i det du skriver. Hvis det er kraftig nok, lidenskapelig nok, vil det påvirke mange mennesker-selv-en agent eller redaktør eller begge-den som vil håndtere promotering og reklame-den som designer cover-den som får boken din i butikker eller et nettsted på Internett-og selvfølgelig dine lesere, de som kjøper bøkene.

Du trenger:
følelser
. energi.
tid for kontemplasjon.
skriver!.


en.
Så, la oss tenke at energi og hvordan å kanalisere det. Jeg håper du ikke skriver bare for å skrive med håp om at etter hvert vil du selge noe og tjene til livets opphold. Lytt til forfatteren Henry Miller som angivelig fortalt folk, "Hvis du ikke kan ikke bli forfatter, deretter bli forfatter. " Det er mye sannhet i det, uansett hva du skriver. Hvis du ikke kan være lidenskapelig og mektig i wordsmithing din, så kanskje det ville være bedre for deg å finne noe du kan være opptatt av for ditt livsverk. Dine bidrag må være overbevisende for deg. Det vil ta mye innsats for å skape et godt skrevet stykke, og som tar energi, tar det juice. Uten lidenskap ikke du vil få det.
To.
Det finnes forskjellige typer energi du kan få kontakt med. Noen positive, noen negative, men alle vil hjelpe deg med å produsere god skriftlig. Alle vil presse deg sammen. Så, stoppe og tenke på hva slags energi du har og kan bruke.
Tre.
På den positive siden er det hva Joseph Campbell pleide å kalle "Bliss". Ofte sa han, "følg din lykke". Utgangspunktet at man kaller for spenning og lidenskap eller kanskje kjærlighet og fascinasjon. Det er en tilstand hvor du som forfatter kan bli besatt med figurene dine, eller forskning som går inn i boken din, fascinert av det du lærer mens forsker eller som figurene dine utvikler seg. Dette kan komme nettopp på grunn av emnet du har valgt, eller det kan være en glede og "lykke" fra livet ditt som injiseres i boken din. Det kan svinge begge veier, og når det svinger begge veier det kan være magisk.
fire.
En annen inspirasjon til å skrive din er fantastisk energi som kurs gjennom deg når noen oppfordrer deg i din skriving livet eller bare tror på deg. Når en mentor, en lærer, en annen forfatter eller kanskje din ektefelle eller forelder løfter du opp det er et rush som få andre. Noen ganger bare å være på rett sted til rett tid kan velsigne dere med en lignende følelse, en som taler til forfatteren i deg, og frigir hensikt i prestasjon. Tenk om hvem som har oppmuntret deg, og falt som varm swirl som fyller magen og krøller inn i hjertet ditt. .
5
På den negative siden er den type bølge du føler når du er så opprørt, sint, eller elendig at du føler du må få det ned på papiret; renset gjennom skriving. Denne typen intens energi kan låne brann og grus til prosa din. Eller, hvis du har opplevd noen form for urettferdighet og ønsker å rette noen feil gjennom å skrive, det er den typen motivasjon som kan tenne en 'ild i magen ".
6.

En annen utrolig kraftige negative som kan pirre din skriver i nye retninger, er at generert av noen å sette deg ned, avvise deg og såret deg følelsesmessig. Ta dette såret og avvist at vi har alle følt og gjøre det til kreativ energi, snu det til universell opplevelse av livet og det vil inflame skrivingen din. Hell ut din vondt og sinne i en privat screed hvis du må, men når det er ferdig, slår du den samme energien til å skrive for offentlig visning. Tenk om noen som har såret deg eller sette deg ned. Kontakt med disse følelsene og skrive med som holdt i nærheten.
7.
Slutt er det bare er ren forbanna. Dette kan være forårsaket av mye de samme hendelsene som avsnittet ovenfor, men i stedet for medlidenhet og hater kanskje knappene som ble presset for du var sinne og rettferdig harme eller direkte raseri snarere enn vondt. Oh, kan sinne være en svært kraftig følelser og utrolig motivator.
8.
Mine følelser, finne juice og skriving vil blomstre.

Tips og advarsler


 • lære å sende dine følelser. Hvis du trenger å ha en journaling økt for å skylle ut i privat de virkelig ekle delene før du går til din 'for offentlig visning "skapelsen.
 • Du kan velte seg litt i positive følelser om du vil.
 • Opplev disse følelsene, og deretter gjøre dem om til positive katalysatorer for å skrive, ikke velte seg i negative følelser.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å inspirere dine skrive selv
 • hvordan å publisere teen poesi
 • Slik skriver varmt kjærlighetsscener i romantiske romaner
 • hvordan du selv publisere med xlibris
 • hvordan finne ideer til eHow artikler
 • hvordan å publisere en romanse romanen
 • hvordan å gi en grafisk roman lesing
 • Slik skriver en historie linje
 • Slik skriver innstillingen for en historie
 • om brosjyre utskrift
 •