hvordan lagre opp på bøker

hvordan lagre opp på bøkerHvis du er besatt med lese så mye som jeg er, da er du sannsynligvis begynner å bekymre seg om penger du kommer bort til din kjære bøker. Men dont bekymre deg, det er flere måter å spare opp på dem

trenger Du:!.
Lånekort
en blustery, dyster dag.
en tallerken varm cookies.
litt melk.


en.
Hvis du har ikke allerede, foreslår jeg at du registrerer deg på din favoritt bokhandelen adresseliste. Jeg personlig foretrekker Borders bare fordi deres belønning kortet er gratis. (Du må betale $ 30 medlemskap for B N)
Borders vanligvis sender deg en kupong hver uke som varierer fra så lite som 20% -40%. Og hvis du også kjøper mye fra denne butikken, vil kredittkortet etter hvert legge opp til $ 150 og så gir de deg en gratis $ 5 for å bruke. Ganske kul etter min mening.
To.
Gå til verftet salg. Ja. Garage salg. En gang fant jeg en Harry Potter-bok for $ 2. Jeg gjorde ikke kjøpe den fordi jeg allerede har mitt eksemplar, men jeg trodde det var ganske kult. Det var enda i god stand. Og for et par dollar? Du skrånende gå galt.
Tre.
Hvis du ikke ønsker å kjøpe boken med en gang, og også for å unngå å bruke for mye penger, er biblioteket beste alternativet for å få boken fikse. Du kan låne bøker som du ønsker å lese, og hvis du ikke liker det, så returnere det med ingen reaksjon. Hvis du tilfeldigvis forelsket i boken selv, og deretter gå til bokhandelen og kjøpe kopien. Da pengene dine utgifter vil føles som det er vel verdt det.
Fire.
Biblioteket har også sin egen bok omsetning som er ganske billig. Så dont glipp av. Registrer deg også for deres e-postliste slik at du vet når disse hendelsene er på.
Fem.
En annen måte du kan spare deg for bøker er å gå til halv pris bokhandlere. Det er noen bokhandlere som selger sine ting for halvparten av utsalgspris. Jeg personlig elsker denne og jeg alltid sjekke i min lokale bruktbokhandel først hvis de har det før jeg går til Borders. Og de fleste av disse butikkene selger god kvalitet stand bøker. De fleste ser ut som nye. Det er en stor ting.
6.
Og sist men ikke minst, ONLINE SHOPPING. Ja, jeg mener Amazon. com eller Ebay eller Half. com. De har som regel wayyyy billigere pris enn de vanlige prisene solgt om du kjøper den fra en butikk. Og de har som regel en god del med å gi deg gratis frakt hvis du kjøper et minimum /max beløp på kjøpet. Og Cmon, med en bok-aholic som deg? Jeg er sikker på at du kan fylle det helt fint. Happy Shopping! Happy Reading!

Andre artikkelen

 • hva er allitterasjon?
 • om hilsen vers
 • hvordan finne aktiviteter å gjøre med din partner
 • Slik kjører du en bok swap
 • hvordan du har en bok klubb
 • Slik skriver du en åndelig selvbiografi
 • om episke dikt
 • hva liker tenåringer å lese?
 • poesi publisering retningslinjer
 • hvordan å gi figurene dine sin egen stemme
 •