hvordan å skrive en roman

hvordan å skrive en romanHvis du ønsker å skrive en roman, vel alt jeg kan si er, har du en lang vei foran deg. Det kan være vanskelig, og noen ganger ønsker du kanskje å gi opp. Men husk. Eneste virkelige hardt arbeid lønner seg. Her er noen tips for å skrive bestselgende roman
en.
Som alle andre mesterverk, må du starte med en idé. Du kan ikke starte AT ALLE mindre du har en idé. Noen mennesker har en så hard tid kommer opp med den perfekte historien i hodet. Andre skjønt, har så mange ideer. Vel, er det første du bør gjøre med de verdifulle ideer til å skrive dem ned. En notisblokk for enhver forfatter er veldig hendig. I disse tider skjønt, PDA, Blackberry, eller hva du har vil hjelpe deg også. Bare døyt alle disse ideene ned! Og jeg mener alt. Det er den eneste måten at du kan huske alt i sin opprinnelige og eksakte formen som du hadde tenkt det første gang.
To.
Når du har bestemt deg for en "story," dette er trolig den beste tiden å utvikle den. Tenk på historien din mer forsiktig denne gangen, og prøve å tenke på det i større utvalg. Kan du skrive med 50. 000 eller flere ord? Eller ser det ut som om historien din kan bli bedre og større i en novelle?
Tre.
Setting. Hvor er det til å være i hovedsak? Stranden om sommeren? Weekend på Tahoe, fast i snøen? Jul i Alaska? Du må innse at med innstillingen, hjelper dette setter tonen for leserne. Føle seg som om de er der. Så vær levende med dine beskrivelser, men ikke for mye at det er kjedelig. Gjør din innstilling realistiske.
Fire.
Hvis du har bestemt på historien din, bestemme ditt tegn. Du har sannsynligvis din protagonister kokt opp i hodet allerede. Er ledelsen kommer til å være en jente? En gutt? En konge? En enslig mor? En 13 år gammel opprører? Jeg vet ikke. Men du gjør! Så utvikler karakteren din. Analysere dem nøye. Kjenner deres styrker, svakheter, kjæledyr peeves, liker, ikke liker, hobbyer, hver eneste ting! Du trenger kanskje ikke å inkludere alle disse detaljene i det endelige utkastet, men det er veldig nyttig å kjenne dem perfekt i hodet ditt.
fem.
Husk at ikke alle er perfekt. Så samtidig som du gir dine tegn awesome personligheter og sterke sider, er det også best å avsløre sine mørkeste hemmeligheter, beklagelser, fobier, etc, noe som gjør dem menneskelige. Leserne vil forholde seg til dem mer hvis tegn er realistiske.
6.
Oh og selvfølgelig, hva er en historie uten en antagonist? En skurk? Gjør leserne elsker å hate dem! Eller de kunne bare hater dem. Periode. Gjør dem virkelige karakterer med feil også, og gode sider (kanskje)
7.
Hvis du skriver om noe basert av fakta og historie, må du forskningen. Og hvis du skal bruke andres verker, bør du vite nå at du må be om tillatelse først.
8.
PLOT. Dette er svært viktig siden dette er praktisk hovedideen av romanen. Historien. De viktigste tema. Er det om en ubesvart kjærlighet? Psykiske lidelser plager en atten år gammel straight A-student? Vær original med tomten din, fordi dette vil skiller deg fra alle de andre forfattere prøver å få publisert.
9.
KONFLIKT. Alle elsker konflikt. Drama. Problemer. Ja. Dette gjør historien din virkelige. Konflikt gjør leserne bryr seg om ditt tegn. Oh, hva kommer til å skje henne? Whos kommer til å ta vare på barnet? Du vet. Den slags ting. Også holder konflikten ting i gang. Det er her dine tegn finne sine sterke sider. Det er der de ikke klarer og komme tilbake senere igjen.
10.
Dialog. Når det gjelder dette, må du være forsiktig at linjene dine ikke vil høres falske. Hvis det hjelper, lese den høyt på rommet ditt når du er alene slik at du kan høre det selv. Og husk den berømte linjen, "SHOW dont fortelle. " EKSEMPEL: istedenfor å si, ". Hun er sint" sier, "hun kommer inn i rommet, understreket hun pannen med en krøll, en rynke i ansiktet, som hun kastet vesken på gulvet. Hun så seg i speilet, knuger henne nevene og svor på at hun aldri ville være en tosk igjen. "Noe sånt.
11.
Nå når du er ferdig med første utkastet, lene seg tilbake og slappe av. Nyt det faktum at du faktisk har gjort en roman! Jada, kan det ikke bli redigert ennå. Men youve gjort det uansett. . . Du bør være stolte
12
De neste trinnene er som følger; re-skriver, redigering, re-skriver, redigering, tusen andre re-skriver senere. Følg et format avhengig av hvilket forlag youre sender manuskriptet også. Jeg foreslår at når du er i ferd med å prøve å lande en avtale bok, les deg opp og forskning mer om publisering, samt selv-publisering å kjenne de krav og slikt. Lykke til!

Andre artikkelen

 • Slik skriver du en haiku dikt
 • hvordan å skrive en episk roman
 • om brukte bøker
 • om Jamestown
 • hvordan du be attester for en bok
 • hvordan å få publisert i barneboken publisering markedet
 • hvordan å lage en innholdsfortegnelse i ap stil
 • hvordan du redigerer ferdig manuskript, får revisjoner mot publisert i barnas bokmarkedet
 • Slik finner forfattere retningslinjer
 • Slik skriver en historie - komme i gang
 •