om tekniske tegnere

om tekniske tegnereTekniske tegnere gir grafiske eksempler på teknisk informasjon. Disse illustrasjonene å forstå instruksjonene som ellers ville være forvirrende. Tekniske illustrasjoner er veldig mye en del av livet vårt, og vi bruker dem alle våre liv, fra første gang ser vi en del av et større element identifisert for oss. Dette kan være alt fra å kutte instruksjoner fra en papirdukke til et diagram som viser deler av en lekebil

Fakta

tekniske tegnere arbeider med ingeniører og tekniske forfattere, samt mange andre fagfolk, for å bidra til å tydelig illustrere ellers forvirrende informasjon. Illustrasjonene kan være så enkelt som et diagram som viser instruks om å "Put tab A i slot B», eller så komplisert som en diagram for ledninger på et romskip.

Fordeler

Professionals arbeider med tekniske tegnere opplever at at deres ord oversatt til klart gjengitt grafikk bistår i å bestemme hvor informasjonen er feil eller ikke klart. Diagrammer som er håndtegnet av ingeniører og andre fagfolk er avsagt av en teknisk Illustrator, vanligvis ved hjelp av en datamaskin og spesifikke programmer til formålet, og, etter å ha sjekket og gang kontrollert av redaktører, fagfolk og andre med interesse i det ferdige produktet, kan nå bli publisert med detaljerte instruksjoner.

Time Frame

å lære seg å være en teknisk Illustrator er ikke en rask prosess. Det tar skolegang og praksis for å bli en profesjonell teknisk Illustrator. Mange bedrifter vil ikke ansette en slik person uten en bachelorgrad, som inkluderer mange timers arbeid med datamaskiner og tekniske, engineering, og illustrasjon programmer. En bachelor i tekniske Illustrasjon vil ta omtrent fire år å tjene, med ekstra tid involvert for spesialisering (for eksempel elektrisk krets illustrasjon, mekaniske diagram illustrasjon, etc. ).

Tiden det tar å fullføre en illustrasjon, en gang tildelt en teknisk Illustrator, avhenger av størrelsen og kompleksiteten av illustrasjonen, pluss den tiden av redigering og godkjenningsprosessen.

Type

tekniske tegnere spesialiserer seg ofte i bestemte felt. Vanlige felt inkluderer arkitektur, elektro, mekanisk engineering, teori, kartografien (kart), maskinvare arkitektur og struktur, avløp, romfart, bygg hverdagslige gjenstander som møbler, hvitevarer, hjem hardware-listen er endeløs.

historie

Nesten alt som er bygget av mennesker har, noen gang, blitt tegnet som en plan for å bygge. Disse vil alle være tekniske illustrasjoner av sin tid. Ingeniørene ansvarlig for byggingen av pyramidene som brukes for å definere strukturen, indre struktur, bemanning nødvendig, carving og bevegelse av steinblokker, bare for å nevne noen av trinnene nødvendig. Disse planene var tekniske illustrasjoner av sin tid, som de hundrevis av bøker med illustrasjoner av komponenter involvert i (for eksempel) byggingen av romstasjonen brukes i vår.

Andre artikkelen

 • hvordan å inspirere dine skrive selv
 • hvordan å konstruere en enkel haiku
 • hvordan å male to tone på plast modeller
 • skrive en bok forslag
 • tips på å skrive en selvbiografi
 • hvordan du åpner en førskole
 • omsorg for plast sleder
 • hvordan å dekke en pocketbok med klar plast film
 • hvordan vasker cnas hendene ordentlig?
 • hvordan exegete det nye testamentet
 •