hvordan du selv publisere og unngå fallgruver og feil

hvordan du selv publisere og unngå fallgruver og feilÅ hvilken glede det er å se navnet ditt på trykk. Og selv-publisering er en fin måte å gjøre dette. Denne artikkelen viser deg hvordan du gjør det og unngå noen vanlige feil underveis
en.
** Hva er din hensikt? **
Det første du bør gjøre er å definere hva det ultimate målet, eller formålet er. Vil du ha noe du kan vise dine venner eller familie? Ønsker du å jobbe i forlag eller skriver business? Ønsker du å tjene penger selger boken din?
Du skjønner, mange som selv-publiserer er i det for pengene. Andre gjør det akkurat slik at de kan si til sine venner og familie, er de publiserte forfattere. Noen gjør det som en måte å etablere creditibility eller utvikle et klientell. Og noen gjør det for karriereutvikling.
Før du legger ut på selv-publisering, har en veldig klar følelse av hva du til slutt ønsker å oppnå. På denne måten er målet realistisk og dine avgjørelser er klokere og mer hensiktsmessig.
To.
** Kjenn ditt publikum **
Når du skriver noe, Du bør alltid være fokusert på publikum. Med andre ord, konsentrere seg om de som skal lese det du skriver! Dette betyr at å skrive med dem i tankene.
En viktig feil mange nybegynnere gjør er å skrive i sin egen stil. Men du unnlater å ta hensyn til at du ikke er den som skal lese det. Så du må skrive i en stil som fungerer for publikum.
Dette innebærer å bruke språket som er passende for dem. Og organisere ting på en måte som de ville nyte og være i stand til å følge. Så aldri mister fokus på hvem målgruppen er!
Tre.
** farge eller sort /hvitt? **
Dette er et viktig spørsmål å stille deg selv fordi den direkte effekten utskriftskostnadene! Farge er dyrere enn svart og hvitt. Og i de fleste tilfeller, spiller det ingen rolle om det er én eller flere farger
I tillegg bør du vurdere om du kommer til å trenge fargen på coveret -. Front og /eller rygg. Eller hvis du kommer til å trenge farge innvendig selve boken. Og noen bøker har både farge deksler og fargesider. Og det vanligvis ingen rolle hvor mye farge du har på interiøret, men at du er inkludert farge. Så prisen for utskrift i farger er høyere-generelt mye høyere
Jeg har sett mange bøker som bruker full-farge når det egentlig ikke var nødvendig!. Og kostnadene ved utskrift upped prisen på boken til et punkt der den ikke selger så bra. Så farge, mens fin og prangende, øker kostnadene og bokens prisen
nå min bok, "Think Like an Intervjuer: Din Job Hunting Guide til suksess!" Er trykket i svart og hvitt, men har fargeomslag. Så mesteparten av boken, som er interiøret er strengt sort og hvitt. Men foran og bak deksler er i farger.
Du må bestemme selv hvilken vei du vil gå. Og kunne begrunne med lyd resonnementet hvorfor den måten er den beste.
Fire.
** Hvor stort? **
En viktig ting å ta hensyn til er dette, hvilken størrelse bok skal det være? Og jeg snakker ikke om hvor mange sider det er, men den faktiske størrelsen på selve siden. Med andre ord, ønsker du en vanlig brev-størrelse side-8 1 /2 x 11? Vil du at boken skal overdimensjonert? Vil du at boken skal "lommeformat?"
Dette valget direkte effekter hvor mange sider boken vil bli! De mindre du gjør sidene dine, de mindre margene, og jo flere sider du har.
Jeg husker leke med forskjellige størrelser da jeg skrev min bok. Hvorfor? Fordi jeg ønsket å se hvordan hvert ville se og få en anelse om hvor mange sider boken kan være. Og jeg sjekket ut andre bøker for å se hvilke størrelser de var. Dette ga meg en god følelse av der mine kanskje i. Så jeg foreslår at du sjekke ut andre bøker av varierende fysiske størrelser for å se selv hvordan de ser ut!
Fem.
** Cover Design **
En av de største feilene nybegynnere gjør er å tenke innsiden er den viktigste delen av boken deres. Nope! Før noen selv ser inn, vil de se på dekslene. Derfor bør du dekke griper folks oppmerksomhet og "topper sin interesse!"
Jeg husker gå gjennom flere design av mine dekker før jeg fant en som fungerte best. For eksempel, spilte jeg med fargene selv å se hvilke som blandet best. Eller hvis jeg ville ha en enkelt farge vs flere seg. Jeg spilte også med forskjellige former, wordings, og plassering av alt.
Den andre feilen nybegynnere gjør, er å fokusere på dekke sine før det indre av boken. Feil! Du bør konsentrere seg om å skrive interiør først og deretter design dekselet siste! Og det er fordi cover har å mesh godt med bokens innhold. Så det er:!. Skriv boken først og Design dekselet andre
6
** Arbeide med skrivere og utgivere **
Det er to måter å selv -publisere. Du kan gjøre alt selv, og deretter har en profesjonell skriver som Office Depot, Office Max, Staples, etc gjør selve trykkingen for deg. Mange går denne ruten.
Hvis du gjør det, så må du etablere en god rapport, og relasjon med skriveren din! Dette vil gjøre prosessen enklere og de vil respektere deg for det. Og definitivt få en prøve før du har kjørt dem flere kopier. Hvorfor? Fordi du ønsker å se om de gjør en god jobb, og hvordan ting vil se ut til slutt. Denne måten, vil du ikke bruke tonnevis med penger som er helt bortkastet.
Andre velger å arbeide med selv-utgivere som Lulu for eksempel. De har maler du kan bruke for å designe boken. For eksempel, design en rekke cover allerede er tilgjengelig. Bare legge til egen info til det og du er av og kjører!
En av de største fordelene med å bruke disse selv-utgivere er papirene de gjør i kulissene. For eksempel, vil de får du en IBSN antall nødvendig for å selge boken din i butikkene. Det er strekkoden du ser på baksiden av bøkene. Hvis du gjør det selv, må du gå ut og kjøpe den. Noen gjør det, men andre foretrekker å forlate det til noen andre
Hvilken vei skal du gå -. Vanlige skriver eller selv-utgiver? Vel det er et personlig valg. Skrivere gir deg mer kontroll fordi du gjør alle beslutninger. Men på nedsiden, vil du ha til IBSN selv, design ting selv eller betale dem for å gjøre det for deg, etc.
Med selv-utgivere, kan du ikke ha så mye kontroll. Med andre ord, kan du bli begrenset til deres mal design, som kan være ok, men ikke akkurat det du ønsker. Men på den positive siden, får de deg IBSN nummeret, listen din bok på nettsiden deres, etc. Så de kan hjelpe med mange "Diverse" ting som må gjøres.

Tips og advarsler


 • Self-publisering er en utmerket måte for nybegynnere å starte
 • Du kan få enorm glede av selv-publisering og se navnet ditt på trykk
 • Self-publisering kan gjøre deg penger hvis boken selger
 • Self-publisering kan gjøre publiseringsprosessen ganske lett, spesielt hvis du går med en selv-forlag som Lulu
 • Self-publisering er generelt dyrere enn tradisjonell publisering
 • boken kan ikke selge på det nivået du håpet på. Eller det kanskje ikke selge i det hele tatt!
 • Self-publisering krever at du gjøre reklame og markedsføring. Utgiveren eller skriveren vil ikke gjøre det for deg!
 • Andre artikkelen

 • Slik skriver du ikke stereotypiske tegn
 • hvordan finner en reporter emner for avisartikler?
 • publisering dikt
 • om tekniske tegnere
 • om Phantom of the Opera boken
 • hva er en cinquain dikt?
 • hvordan å skrive et dikt om noen du elsker
 • hvordan exegete det nye testamentet
 • om å skrive en bibliografi
 • hvordan du be attester for en bok
 •