hvordan de skal dyrke og vokse ditt talent

hvordan de skal dyrke og vokse ditt talentTitusenvis av bøker krysser redaktører pulter hvert år. Få er av god kvalitet. Et sted rundt 50 000 skript kommer i Hollywood hvert år og rundt 95% er av lav kvalitet. Det er dårlige nyheter. Den gode nyheten er om du kan skrive en høy kvalitet script du er i topp 5% rett utenfor balltre. En god roman, sannsynligvis omtrent det samme. Så, hvordan du kommer deg opp i at topp prosentpoeng

trenger du:?.
Tid
self-analyse.
tålmodighet.
vilje til å lykkes.


en.
Noen sier det er hardt arbeid og utholdenhet, andre sier det er talent. Talent? Snakk til nesten enhver forfatter i alle felt som nå lykkes og du vil høre krigshistorier om hvor dårlig deres første script eller romanen var. Forhåpentligvis vil de ler litt ved minnet. Så begynte de forfattere ut som vi alle har, sliter med skript, arbeide gjennom romaner, lære seg håndverket. Sa jeg nevne at du trenger å lære håndverket? Å, ja, det er viktig.
To.
Her er boret, er talent noe du kan vokse, og de fleste har. Du skriver, tror du at du perfeksjonere den, så du finner ut boken eller skriptet er ennå ikke profesjonell kvalitet-tilbake til tegnebrettet. Men deretter er det opp til deg å gjøre de tingene om og om igjen helt til . . . noen i en posisjon til å publisere boken din eller produsere dine manus annonserer for verden at du har talent. Plutselig du har lykkes, og selv de som avviste deg før ønsker å jobbe med deg. Hvordan komme seg dit?
Tre.
Først lære å gå utover clichà © ideer. Brainstorm. Ta det gamle clichà © og spinner den ut i noe nytt.
Fire.
Deretter dyrker faglig nivå ferdigheter. Ta kurs, cruise på internett for informative artikler og nettsteder. Du må kunne levere vilt kreative historien i den mest rene, underholdende og fengslende måte. Det betyr at du kan ikke la dine skriveferdigheter (dvs. grammatikk, rettskrivning og tegnsetting) kommer i veien. Det betyr også at du trenger å lese mye, og forstå hvordan å lage scener som trekker folk i.
fem.
Hvordan er din motivasjon? Du trenger lyst og engasjement til å bli med det før boken eller skript er den absolutt beste det kan være. Du må ha grus til å tåle avvisning etter avslaget, og likevel fortsette på.
6.
Så, for å lære dette må du gå gjennom trinnene noen går gjennom å lære noen ferdigheter.
7.
Først du vet ingenting om hva du gjør bortsett fra at du ønsker å gjøre det. Du vet ikke hvor mye du har å lære og eksisterer i en slags avfyrt opp, lykkelig uvitenhet. Du aner ikke hvor mye du ikke vet. Alt dette er greit, det er her du begynner.
8.
Neste du har fullført en bok eller manus og begynne å sette deg der ute. Det er her du finner der ute er en hel masse mer til dette arbeidet enn du noen gang trodd. Du får avslag. Du begynner å få en ide om hva du har å lære, men du fortsatt sliter med det grunnleggende med å få script eller bok skrevet og markedsføring. Dette kan være hvor du vil gi opp. Mange forfattere gjør. Men tenk på det som "Hero's Journey". På slutten av denne reisen vil du oppnå premien din. Føl inkompetanse og den vil lede deg til din suksess gjennom å lære og praktisere.
9.
Slutt (relativt snart egentlig) vil du nå et punkt der du kan få gjennom trinnene av skriver arbeidet med forberedelse, tanke og kanskje skisserte. Det er litt som å skrive touch når du først lære. Du kan gjøre det, men ikke med en hel masse fart og med hyppige feil. Men nå har du til å fortsette å lære, fortsette å øve. Hold går fremover. Du må skyve forbi stedet der du tror du er en stor forfatter, fortsette å lære og utvikle dine ferdigheter til . . .
10.
Endelig kan du skrive uten engang å måtte tenke eller forberede (minst de små tingene-du fortsatt trenger til forskning). Som touch skrive eller ri en sykkel, din læring og opplevelse flytter inn i ditt ubevisste. På dette punktet i prosessen blir enkelt, og du har nådd et profesjonelt nivå.
11.
Så ærlig analyserer dine ferdigheter, prøve å se den tomme flekker du kan nå være klar over og avgjøre hvor du føler deg usedvanlig kompetent eller inkompetent. Når du bestemmer deg ferdighetsnivåer du vil bli bedre og bedre på dem og som er nøkkelen til suksess.

Tips og advarsler


 • ha tålmodighet i en utålmodig verden
 • fordype deg
 • ikke gi opp
 • doitj la noen fortelle deg at du ikke har "talent"
 • Andre artikkelen

 • fakta om romantiske romaner
 • Slik skriver du en haiku
 • hvordan en biografi arbeid?
 • hvordan du åpner en førskole
 • Slik finner forfattere retningslinjer
 • hvem er Ophelia?
 • hva er et komma?
 • der for å bestille bøker
 • om boka skisserer
 • hva betyr det du skriver si om planleggingen?
 •