kan du sette en maling produktet over glassfiber kar?

kan du sette en maling produktet over glassfiber kar?Når remodeling hjemmet ditt, er badet et rom som lett kan få en ansiktsløftning som det er mulig å male over glassfiber kar til å endre farger eller eventuelt legge til en design for å gi rommet et nytt utseende. Dette kan være en gjør-det-selv prosjekt for en brøkdel av kostnaden for å erstatte din badekaret eller ansette noen til å gjøre det for deg

Du trenger:. .
Gamle oljelampe
Lyspæren socket.
Lyspæren som vil passe inn i stikkontakten.
Elektrisk ledning med en plugg i den ene enden eller en plug slutt å feste senere.
Drill eller verktøyet kniv.
Skrutrekker.

Forberede en Glassfiber badekar for lakkering

Når du maler over et glassfiber badekar, rent godt for å fjerne eventuelle olje eller skitt i og på badekar med en slipende rensemiddel som Comet. Hvis det er noen sklisikker striper på gulvet av karet, fjerne disse og skure overflaten for å fjerne limrester. For å få en god overflate som malingen kan feste seg, sand hele området som skal males med en 400-til 600-grit vått sandpapir-kjøpe den hos din jernvarehandel, velge et sandpapir som er tydelig merket for bruk på glassfiber. Sand alle områder av karet som skal males før overflaten blir kjedelig, forlater base laget av glassfiber intakt, noe som gjør at du får noen sprekker og sprekker og områder rundt avløp og kanalstusser. Hvis det er noen sprekker eller dings på glassfiber, kjøpe en glassfiber reparasjon kit på Biltema og reparere skaden. Når sliping og reparasjon er ferdig, skyll badekaret grundig for å fjerne all grus, gni den ren og la overflaten tørke i 24 timer før du begynner ommaling prosjektet. Klargjør maling området ved å bruke drop kluter og taping eventuelle støping eller fuging som ikke å bli malt.

Maleri av glassfiber badekar

For best resultat bruk en primer som første lag på glassfiber. Dette vil gi et bånd mellom overflaten og maling, og gi karet en ekstra fuktsperre. La primeren tørke helt og følge med en olje-basert maling. Disse kan kjøpes i jernvareforretninger og kommer i en rekke farger. Når du arbeider med glassfiber maling, arbeid i temperaturer mellom 65 og 90 grader C for å få de beste resultatene. Det primer kan brukes med en fin bust pensel, se nøye for noen kjører. Når primeren er tørr, begynner bruk av oljebasert maling med enten en spray pistol eller bruke en spray kan for best resultat. La badekaret for å tørke i to til tre dager før bruk, for å gi malingen en mulighet til å stille.

Etterbehandling opp Etter å male et Glassfiber badekar

Når prosjektet er ferdig, caulk rundt leddene og områder som kan tillate fuktighet å trenge inn, så fuktighet kan føre til mugg og mugg problemet. Det finnes flere typer av vanntett drivning tilgjengelig på jernvareforretninger som er konstruert for denne typen program. Denaturert alkohol kan brukes til å rydde opp i eventuelle overskytende drivning på ny maling.

Andre artikkelen

 • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
 • DIY nyanser
 • hvordan gjøre fringed pynteputer
 • hvordan å erstatte vanlige lyspærer med LED
 • interiørmaling finish typer
 • teknikker for maskering og maling strukturerte overflater
 • hvordan å sammenligne merker av interiørmaling
 • kan du sette en maling produktet over glassfiber kar?
 • hvordan får du tak ser høyere med maling?
 • hvordan å matche en avviklet maling farge
 •