teenage soverommet maling ideer

teenage soverommet maling ideerTenåringer hele tiden søke etter måter å uttrykke seg. Siden de ofte tilbringer tid på soverommet med døren lukket, hvorfor ikke tillate dem å dekorere rommet til sin smak? Hjelp tilpasse tenåring soverom med å male veggene. Din teen vil nyte å ha en farge i hennes soverom som gjenspeiler hennes personlighet. Bruk en rekke av maling kombinasjoner og teknikker for å skape den perfekt utseende for tenåringen din.

Bright Paint

Bright gult, lilla, blå, rosa, oransje og rødt er farger som er populære blant tenåringer. Hvis du føler at en lys farge vil overvelde rommet, male kun en vegg med den lyse fargen. Bruk tilbehør i rommet som matcher fargen på dialekten veggen.

Black Paint

Noen tenåringer nyte hule-lignende følelse som svarte gir et rom. Selv om mørke, gjør det en fantastisk bakgrunn for plakater og annen kunst han kan være lurt å henge på veggene. Hvis du sønnen tilbringer mye tid gaming, kan han sette spesielt pris på obskuritet den svarte malingen vil gi soverommet sitt.

Multicolor Paint

Paint veggene i striper, ruter, prikker, kamuflasje eller logoen til din tenåring's favoritt designer. Hvis tenåringen er en idrett fan, male rommene i fargene til sitt favorittlag: Bruk en annen farge på hver vegg, eller bare male én vegg aksent. Hvis tenåringen har en favoritt farge, bør du vurdere å gjøre en annen tone i samme farge på hver vegg.

veggmalerier

Ha en freske malt på veggen, eller, hvis tenåring er en artist, tillate ham å male et veggmaleri. Noen tenåringer vil hoppe på muligheten til å sette graffitikunst på veggene. Tillater dem å male et veggmaleri eller grafitti på veggen deres tillater dem å uttrykke sin kreativitet på en betydelig måte.

Lakk

Paint veggene i en farge vask. Start med en hvit base og bruke en farget glasur over det. Deretter drar du en pensel over det våte malingen å opprettet en vasket ut. En tenåringsjente kanskje tenne et lys fuchsia farge vask. For en tenåringsgutt, vurdere å bruke en nyanse av blått som vil se ut denim når den er ferdig. Du kan prøve å gni den våte glasur på veggen i sirkulære bevegelser med en lofri fille for et interessant alternativ til den børstet på glasur finish.

Møbler

Hvis tenåringen din har gamle hand-me-down møbler , oppdatere den ved å male det å matche rommets nye dekor. For tenåringsjenter, malte møbler hvitt skaper kontrast når den brukes i et rom med lys maling, eller en travel maling behandling. For tenåringsgutter som har primær farger som marineblå eller rød på veggen, bør du vurdere å male møblene i khaki eller grå.

Andre artikkelen

 • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
 • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
 • hvordan du gjør en profesjonell maling jobb
 • hvordan du prime og maling av aluminium båt
 • hvordan du kan dekorere en stue med maling
 • interiørmaling farger for kids rom
 • hva maling til bruk på vinyl materiale på trekke ned nyanser
 • soverommet maling styling ideer
 • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
 • hvordan å gjenvinne metall malingspann
 •