soverommet maling styling ideer

soverommet maling styling ideerHvis du er lei av vanlig hvit veggene på soverommet ditt, bør du vurdere å male dem med en fet, ny farge eller et trendy faux teknikk som vil friske opp plassen. Stripes, spraye, to-tonet eller imitert ferdig gi dine murer, og derfor rommet ditt, en helt ny personlighet av sine egne. Disse teknikkene er enkle å lære, og de er alle teknikker du kan gjøre på egen hånd. På bare en helg, kan soverommet ditt ta på seg en helt frisk og spennende utseende.

Stripes

Legge striper til en eller flere av veggene vil legge til en sofistikert look til rommet ditt. Med en linjal, et nivå, blyant, maleren's tape og to ulike nyanser av maling, kan du oppnå den stripete utseende. Male mørkere nyanse først. Dette maling fargen vil dekke hele veggen. Så etter det har tørket helt, vil du måle, merke og tape de områdene hvor stripene går. Paint mellom teipet området med lysere maling. La malingen tørke før du fjerner tapen.

To Tone

Vurder å legge til en stol rail til rommet ditt. Dette vil gi deg en perfekt mulighet til å legge to forskjellige farger av maling-¨¦n under stolen jernbane og den andre over stolen rail. Male mørkere farge nederst og lysere farge på toppen. For eksempel male en mørk sjokoladebrun farge under en hvit stol rail. Over stolen rail malingen en lignende farge sjokoladebrun, bare noen få nyanser lysere. Dette lysere farge vil utfylle den nederste fargen, men det vil likevel gi den nok av en kontrast å gjøre veggen pop.

Faux

Faux maleteknikker omfatter en bred gruppe av maleri og etterbehandling teknikker som legger til forskjellige effekter på veggene for å gjøre dem ser ut som skinn, denim og mange andre teksturer. Mange teknikker typisk innebære å bruke spesielle maling valse dekker og andre verktøy for å skape den ønskede teksturen. Det er også mulig å lage en faux murvegg med sparkelmasse og en sparkel, for eksempel.

Det er mange ressurser tilgjengelig som forklarer hvordan du skal fullføre bestemte faux maleteknikker fra online ressurser til bøker og blader til brosjyrer funnet i hjemmet forbedring butikker. Spesifikke maling merkevarer, som Ralph Lauren og Behr, produserer proprietære materialer for å lage faux maleriet ferdig som bare kan oppnås med deres spesifikke produkter.

Bestemme på en faux teknikken krever minst en liten mengde undersøkelser for å se hva som kan gjøres. Deretter lære teknikken slik at sluttproduktet er det du hadde tenkt til boareal.

Spraye

Det er mange stensiler tilgjengelig på markedet som kan hjelpe deg legge til karakter rommet ditt. Sjablonger kan du legge til en rekke ulike utførelser, for eksempel figurer, floral mønster, Paisley mønstre og til og med bokstaver til veggen. For mange er spraye et bedre alternativ enn tapet fordi det er alltid lettere å male over spraye enn å rive ned bakgrunnsbilde.

Andre artikkelen

  • kan en spray maling plastikk mini blinds?
  • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
  • hvordan du kan dekorere en stue med maling
  • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
  • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
  • hvordan du prime og maling av aluminium båt
  • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
  • soverommet maling styling ideer
  • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
  •