kan en spray maling plastikk mini blinds?

kan en spray maling plastikk mini blinds?Vinyl eller plastikk persienner legge til innredning av et rom og utføre en grunnleggende funksjon er å holde lyset ute. Persienner kan være dyrt å erstatte, rehabilitering dem er ofte et billigere alternativ til å kjøpe en ny enhet ved endring av innredning av et rom. Det er en relativt ny spray maling av Krylon Fusion som er spesielt ment for plast, PVC, harpiks, glass, keramikk, fliser, vinyl, metall og andre harde-til-maling overflater, som vil hjelpe deg med å forvandle persienner for lav . pris

Krylon Fusion Paint

Prøv Krylon Fusion spray maling hvis du har plast eller vinyl mini blinds at du må oppdatere eller endre farge for å matche innredningen din. Denne malingen ble først laget for plast patio møbler, men ble funnet å jobbe på mange andre metall eller plast overflater. Om 16 farger tilbys i denne spray maling. Malingen er trygt for barn og ikke skallet ikke eller falme. Krylon Fusion maling er også billig, koster mellom $ 5 og $ 10 for en 12-oz. kan, avhengig av forhandler. Det tørker i ca 15 minutter. Malingen krever ingen pussing eller grunning før man søker på en plastoverflate.

Maleri plast rullegardiner med Krylon Fusion

Fjern plasten blinde av vinduet og rengjør med en fuktig klut og et mildt vaskemiddel. Ta alle lamellene og Valance ut av blinds. Plasser blinds på aviser eller plast for å beskytte området og maling i et godt ventilert rom. Tørk av blinds med en standard maling tynnere så malingen vil følge den blinde bedre. Lett jakke blinds med spray maling, du må kanskje bruke en andre strøk. La hvert strøk tørke, som kun tar ca 15 minutter. Når tørt, erstatte slats og sette blinds tilbake på veggen.

Hensyn

Pass på at blindene er helt rene og tørre før du begynner å male dem eller malingen ikke fester godt. Påfør malingen jevnt for å unngå drypp. Prøv å bruke en svamp børste til å spre malingen rundt hvis spray kan blir for rotete. Du kan kun trenger å male den ene siden av blinds, fordi den andre siden er vanligvis uferdig og ansikter ut.

Andre artikkelen

  • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
  • kan en spray maling plastikk mini blinds?
  • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
  • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
  • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
  • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
  •