interiørmaling farger for kids rom

interiørmaling farger for kids romNår anses nødvendig for å beskytte videresalg verdi, helt hvit hjem nå vises trist og datert. Dristige farger er i, spesielt i barnas rom. Med hver regnbuens farger nå lett tilgjengelig til enhver maling butikken, velge farger kan virke forvirrende og overveldende. Et par tips og triks kan lage et vakkert og spennende plass for en gutt i alle aldre.

Tema

For å skape en harmonisk plass, velger et tema for rommet. Temaer kan være enkle, slik som primær farger, eller så forseggjort som broen på et romskip. Temaet til slutt vil diktere alle elementer i rommet, fra møbeldesign til gulv. Den fungerer også som en logisk utgangspunkt for å velge lakkfarger.

Størrelse på rommet

mørkere farger gjør rom virker mindre, mens lyse farger visuelt åpne opp en liten plass. Vurder rommets størrelse når du velger toner. Hvis du foretrekker en mørk farge slik som brun, men plassen er liten, bør du vurdere å velge en lysere tone som tan eller khaki stedet. Likeledes, kan mørke toner holde en massiv, åpent rom vises overveldende. Bruk kontrastfarger til å definere områder innenfor et større rom.

Eksisterende Elements

Hvis du ikke er oppussing av hele rommet, vurdere elementene som du allerede har. Hvilken stil er sengen? Er det en massiv underholdningssenter? Nettopp matchende stiler er ikke nødvendig, men de enkelte elementene skal blandes sammen. Hvis møblene er moderne i stil, velger dristige farger. For landet casual møbler, vurdere myke pasteller. Tunge mørke skogen ser fantastisk mot en forseggjort Old World finish.

Focal Points

Velg ett eller to knutepunkter, laget for å trekke øyet. Et samlingspunkt kan være en kunstferdig malt vegg, et teppe eller et stort speil. Velg farger som utfyller det sentrale punktet i stedet for å konkurrere om oppmerksomheten.

Sight Lines

Selv om det er elegant å dekorere ulike rom i forskjellige stiler, vurdere hva annet kan sees fra rommet. Hvis hjemmet ditt har en åpen løsning, hvor flere rom er synlig når døren er åpen, vurdere å bruke dører, haller og andre overgangsstønad mellomrom for å bygge bro over gapet mellom dekorere stiler.

individuelle preferanser

Et barnerom bør til slutt reflektere den enkelte person som bor der. Er datteren din vill om prinsesser? Vurder en rosa palass, kanskje med et slott veggmaleri på en vegg. Har hun elsker vitenskap og natur? Kanskje en middelaldersk laboratorium, komplett med faux steinvegger og et kjemisett ville være akkurat den tingen.

La barnet til å dra på shopping med deg velge farger. Som voksen, har du endelig vetorett, men slik at barnet kan velge mellom flere alternativer vil gjøre ham føle seg mer komfortabel i sitt eget rom.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
 • hvordan du kan dekorere en stue med maling
 • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
 • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
 • kan en spray maling plastikk mini blinds?
 • soverommet maling styling ideer
 • hvordan du prime og maling av aluminium båt
 • interiørmaling farger for kids rom
 • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
 • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
 •