hvordan du kan dekorere en stue med maling

hvordan du kan dekorere en stue med malingStuen er det rommet som brukes mest for avslappende og konversere. Avhengig av din personlighet kan være lurt å male det en beroligende blå skygge eller en lys livlig gult. Uansett hvilken farge du maler stua, er det skritt å ta for å sikre en jevn maling som du kan nyte. Forberedelse av vegger og tak for maling ved å rense og reparere det er viktig for jevn vegger. Også lære riktig maleriet metoder for kjøre-fri vegger som du kan være stolt over å si at du opprettet.

Du trenger:
Mild oppvaskmiddel
. Sponge.
Vann bøtte.
TSP (tri-natrium fosfat).
Gummihansker.
Goggles.
Spackle.
Sparkel.
Drop klut.
Maskeringstape.
Støvmaske.
120-sandpapir (valgfritt).
Tack klut (valgfritt).
Ladder.
Innendørs Paint.
Metal maling kan åpneren.
Wooden røre pinne.
Maling skuffen.
Malekoster (størrelser 1-tommers til 6-tommers).
Maling roller extender.
Maling valser.
Rengjøringsfiller (valgfritt).


en.
Ta alle møbler og tilbehør ut av rommet, slik at det helt tomt.
to.
Rengjør vegger og tak. Bland 1 del mildt oppvaskmiddel til 3 deler varmt vann fra springen i en bøtte vann. Bruk en ren svamp til å vaske skitt og støv. Skyll og la det tørke i 15 minutter.
Tre.
Bruk TSP (Tri-natrium fosfat) til vegger og tak i henhold til instruksjonene på beholderen. Den TSP brukes til å fjerne skitt og vanskelige å rengjøre smuss. Bruk gummihansker og vernebriller når du søker.
fire.
Legg sparkel eller et lignende produkt på noen områder som inneholder hull eller huljern. Smør det spackle i en "X" bevegelse over området og la det tørke som angitt på pakken.
Fem.
Legg en dråpe klut ned på gulvet for å beskytte teppet eller bakken fra pussestøv eller maling søl og sprut. Plasser slippe kluter rundt toppen av murene med maskeringstape før maling av taket.
6.
Sand den spackle lett med fint, er 120-sandpapir før området glatt. Tørk en ren tack klut over slipt områdene for å fjerne støv og etterlater en ren og bondable overflaten.
7.
Åpne malingen kan med metall maling boksåpner og rør det jevnt med de tre maling vispen. Legg til maling til maling skuffen, senk en 1 -. . Eller 2-tommers pensel, og begynne å male kantene og vanskelig å nå deler av taket
8
Bruk en maling valse med en extender eller stige for å nå taket. Fullfør belegg på taket og la det tørke som oppgitt av instruksjonene på boks med maling. Påfør et andre strøk i taket dersom områdene mangler maling er synlige. La andre strøk tørke godt.
9.
Fjern slippe duker fra veggene og begynne "klippe i" kantene og vanskelig å nå områder med ulike størrelse børster . Bruk mindre pensel for trim og større pensel for vanskelige å nå steder.
10.
Male veggene med i valsen ved hjelp av en "W" bevegelse innenfor en 2 til 3 fot plass og arbeidet rull opp og ned for å dekke veggene i et jevnt lag. La veggene tørke i henhold til instruksjonene på kan.
11.
Påfør et strøk maling til veggene hvis det er steder der malingen er tynt eller mangler. Legg den andre strøk med maling på samme måte som første strøk og la det tørke på samme tid.
12.
Rydde opp drop duker og materialer, og la rommet til tørke over natten før du returnerer møbler og tilbehør.

Tips og advarsler


 • Bruk dine støvmaske ved sliping og maling for å redusere støv og damp fra maling.
 • Andre artikkelen

 • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
 • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
 • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
 • hvordan du prime og maling av aluminium båt
 • hvordan du kan dekorere en stue med maling
 • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
 • kan en spray maling plastikk mini blinds?
 • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
 •