hvordan bli en nanowrimo vinner

hvordan bli en nanowrimo vinnerNaNoWriMo eller National Novel Writer's Måned konkurransen er en konkurranse for forfattere å fullføre en 50 000 ord roman i løpet av november måned. Vinnere av konkurranser er de som er i stand til å fullføre 50 000 ord minimum. Det er ingen offisiell kontroll av vinnere. Den eneste måten det er sjekket, er ved å laste den opp til NaNoWriMo, der de gjør et ord teller. Ingen vil lese romanen med mindre du tillater dem å. I stedet er NaNoWriMo en måte å få forfattere sammen og skrive, uansett om du har tid til å skrive, og om det du skriver er noe bra (redigering skal gjøres senere). Det er en populær måte å møte andre forfattere
en
Registrer deg på NaNoWriMo nettsiden. Vanligvis registrerer deg begynner i oktober, men noen ganger de vil åpne nettstedet i september. Alle som er kvalifisert til å registrere deg. Ingen tidligere skriving erfaring er forventet.
To.
Gjør eventuelle planer, skisserer eller karakter studier forhånd. Ingen faktisk skriver er lov til å gjøres før 1. november, vil imidlertid mange forfattere skissere sine historier før hånd, eller skrive biografier for sine karakterer, slik at de har noen ide om hva de skal skrive om.
tre.
Planlegg dine bidrag planen på forhånd. NaNoWriMo kan være en ganske forstyrrende måned, spesielt hvis du har familie eller arbeid forpliktelser. Den beste måten å komme gjennom november er å planlegge din skriving behov på forhånd. For å fullføre de 50. 000 ord grense i 30 dager, betyr det vanligvis at forfattere må skrive 1700 ord per dag, hver dag, som du kan holde styr på på din hjemmeside på NaNoWriMo. Når du har bestemt hvor mye du har tenkt til å skrive hver dag, vurdere hvilken tid på dagen du planlegger å skrive og prøve å holde seg til det.
fire.
Delta i NaNoWriMo funksjoner og fora. En av grunnene til at NaNoWriMo er populær er fordi den bringer forfattere sammen. Gå til forumet og snakke med andre forfattere der. I forumet vil du finne måter å lindre forfattere blokkere, eller få ideer og oppmuntring. I mange byer, vil NaNoWriMo forfattere møtes på lokale kaffebarer å ha skrive maraton, som er bare en annen måte å holde deg motivert.
Fem.
Last opp din endelig opptelling. Starter 25 november forfattere er i stand til å begynne å laste opp sine endelige opptellingen for verifisering. Antar du har nådd 50 000 ord målet, og det er før i slutten av november 30th, NaNoWriMo vil erklære deg til en vinner. Det er ingen premier, derimot, vil navnet ditt bli inkludert på listen over vinnerne og du vil ha et sertifikat for å laste ned. Nå som NaNoWriMo er over, er desember uoffisielt regnet måneden for redigering.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne mugg fra plastleke utstyr
 • hvordan du tester dine skriveferdigheter for barn
 • hvor å fjerne en pvc plast lukt fra et leketøy
 • hvordan man skal fremme din roman: få tester
 • hvordan bli en nanowrimo vinner
 • hvordan å dekke en pocketbok med klar plast film
 • hvordan du åpner en førskole
 • hvordan å reparere en plast pool
 • hvordan du be attester for en bok
 • Slik journal hver dag
 •