hvordan å sammenligne merker av interiørmaling

hvordan å sammenligne merker av interiørmalingFor mange huseiere, er den største utfordringen å male ikke i å utføre arbeidet, men i valg av maling. Kjøpere ikke bare har å velge mellom et uendelig fargevalg, men også fra et stort antall forskjellige merker. Når man sammenligner merker av interiør maling, er det nyttig å tenke gjennom egne erfaringer med hvert merke, samt andres erfaringer. Se etter produsentens informasjon om hvert produkt, samt selvstendige vurderinger og anbefalinger som hjelper deg velge maling.
en.
Sjekk fargen tilgjengelighet for hvert merke å finne hvilke som gir den fargen du ønsker. For noen kan det være verdt å velge en annen farge fra en kjent merkevare enn en fra en ukjent. Samtidig vil det beste varemerket gjør deg ikke bra hvis du har ditt hjerte satt på en farge de ikke tilbyr.
To.
Sammenlign garantier for hvert merke. Noen merker kan tilby levetid garantier, mens andre kan bare vare i noen år. Pass på at du forstår alle bestemmelser som følge hver garantien for å hjelpe deg å gjøre en rettferdig sammenligning.
Tre.
Review priser for hvert merke. Se på kostnaden per gallon med maling i forhold til antall liter du trenger for å fullføre prosjektet. Noen av høyere kvalitet merker vil gi bedre dekning, slik at du kan bruke mindre maling enn du ville gjort med en billigere merke. Du bør også vurdere den forventede levetiden for hvert når man sammenligner kostnader.
Fire.
Undersøke ulike nivåer av instrukser og forbruker verktøy som tilbys av den enkelte produsent. Enkelte merker kan ha datastyrt design guider og instruksjon ark som kan hjelpe til med prosjektet, mens andre kanskje ikke. Tenk ting som maling prøve tilgjengelighet og kundeservice alternativer som tilbys av hvert merke å hjelpe deg å gjøre ditt valg.
Fem.
Bestem hvor sunt er maling er. En av de største trendene i maling innebærer lav eller ingen-VOC malinger. VOC, eller flyktige organiske forbindelser, er knyttet til dårlig luftkvalitet og enkelte luftveissykdommer. Hver merkevare skal listen VOC nivåene på maling kan for å tillate deg å sammenligne merkevarer.
6.
Se etter uavhengige vurderinger fra kilder som Consumer Reports og JP Power. Disse organisasjonene gjennomføre kundeundersøkelser basert på faktorer som maling holdbarhet, enkel applikasjon, utseende, kundeservice og mer.

Andre artikkelen

 • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
 • hvordan å sammenligne merker av interiørmaling
 • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
 • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
 • hvordan du prime og maling av aluminium båt
 • hvordan du kan dekorere en stue med maling
 • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
 • interiørmaling farger for kids rom
 • soverommet maling styling ideer
 • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
 •