hvordan du be attester for en bok

hvordan du be attester for en bokBla til baksiden av en bok for å se hvem som har toppet rost av innholdet er en vanlig praksis blant leserne. Og, sikker, kjente individer finner det ganske lett å få noen til å kompliment sitt arbeid. Men hva om du ikke kjenner noen kjente å haug ros på det du har skrevet? Her er noen nyttige trinn du kan følge for å sikre at du vil ha noe solid, beundrer sitater på baksiden av den nye boken
en
Kontroller at publisher gir deg tilstrekkelig forhånd eksemplarer av boken -. Eller vekselvis, tilstrekkelige kopier av manuskriptet ditt på en kopi butikk.
to.
Be utgiveren å sende kopier av boken din (med et følgebrev du vil skrive) til forfattere du beundrer hvem lignende arbeid. I brevet ditt, kan du si hvor mye du beundre forfatterens skrive, hva en inspirasjon hun har vært til deg og hva du lærte av å lese hennes arbeid. Si at du ville være en ære om hun ville lese boken din og gi kommentarer.
Tre.
Spør noen redaktører som du tidligere har skrevet, uansett format (avisartikler, for eksempel) . Uttalelser fra redaktører alltid bære en viss troverdighet.
Fire.
Approach presidentene i lokale bok grupper eller skrive klubber for mulige attester, særlig når det gjelder skjønnlitterære verk og poesi. For sakprosa volumer, tilnærming eksperter i feltet boken dekker. For eksempel, hvis emnet for boken din vokser roser, spør presidenten i en lokal hage klubb.
Fem.
Spør lærerne om de ville være villig til å skrive Presentasjon om boken din. For eksempel kan en engelsk eller skriver læreren sende inn et tilbud om romanen som ville bli tilskrevet "professor Jane Q. Jones, Michigan State University. "Tilsvarende, hvis boken er satt i borgerkrigen, kanskje en amerikansk-historie læreren ville være villig til å bli sitert på bokens fortjenester. Et annet eksempel: hvis boken har noe å gjøre med å oppdra barn eller familie liv, kan en barneskole lærer være en god kilde til kommentarer. Prøv å finne noen med en tittel, som "Foreldre-Lærer koordinator for Milwaukee Schools. "
6.
Tenk kreativt. Ikke vær redd for å få en boken i hendene på en kjent artist, sport figur, politiker eller andre berømte mennesker hvis du tror du kan komme opp med en tilkobling til fagstoffet. Til vidd: u00ABKjære Mr. ____, Jeg vet hvor interessert du er i barns velferd, så jeg tenkte at du kanskje ta en titt på min nye bok. . ", Eller" Kjære Ms _____, Jeg har hørt deg si at Chicago er din favoritt by, så jeg tenkte at du kanskje finne min nye roman, som ligger i Loop, av spesiell interesse "
.

Andre artikkelen

 • hvordan man skal fremme din roman: få tester
 • hvordan å dekke en pocketbok med klar plast film
 • hvordan man skal bekjempe en utestengt bok
 • hvordan du be attester for en bok
 • hvordan du rengjør plast spille enheter
 • hvordan å male to tone på plast modeller
 • hvordan du tester dine skriveferdigheter for barn
 • hvordan å skrive en skjønnlitterær bok gjennomgang
 • omsorg for plast sleder
 • hvor å fjerne en pvc plast lukt fra et leketøy
 •