hvor å fjerne maling fra baseboards & trim

hvor å fjerne maling fra baseboards & trimStripping maling av malt baseboards, trim og andre trevarer er nødvendig før du kan gjenopprette skogen med beis eller lakk. Det er flere måter å kle male, men ingen enkel måte. Sliping det av eller bruke en varmepistol er alternativer, men ingen er like grundig som kjemisk stripping. Med de riktige forholdsregler (inkludert iført en respirator), kan kjemisk stripping få tre tilbake til sin opprinnelige bare ut med minimal skrubbsår og huljern

Du trenger:.
Plast presenning
. Painter's tape.
Åndedrettsvern med briller.
Tykke gummihansker.
Kjemisk malingsfjerner (gel form).
Pensel.
Plast sparkel.
Maling tynnere.
Nylon skurerondell.


en.
Legg en plast presenning rundt bunnen av treverk med malerens tape, tetting av gulvet der den møter treverket. Sett tape på veggen rundt et område der trim møter veggen, så veggen er dekket, men trim er utsatt.
To.
Sett på respirator og gummihansker. Åpne malingsfjerner og pensle det på Baseboard, som starter i den ene enden av rommet. Arbeid i seksjoner, pusse den på fra toppen av Baseboard hele veien til bunnen, og over ca 2 meter av lengden.
Tre.
La stripper i hver del sit på maling og begynne mykgjørende det. Den nødvendige ventetiden vil variere mye etter type stripper og type maling. Generelt er malingen klar til å skrape av når det er akkurat begynt å sige av treverket, og du kan enkelt utsette bart tre ved å skrape frem med sparkel.
Fire.
Skrape maling av så snart den er myknet opp nok til å gå av, jobbe fra toppen og ned og på tvers. Skrap ved å skyve frem med plast sparkel, slipe av den gamle malingen i flytende strenger å fullt avsløre veden. Hvis malingen ikke kommer ut lett, gir stripper litt mer tid til å jobbe.
Fem.
Strip hele lengden av Baseboard. Gå tilbake over den med en nylon skurerondell dynket i maling tynnere å gå av eventuelle gjenværende stripper og maling.

Tips og advarsler


  • Gammel maling som inneholder bly krever spesielle fjerning prosedyrer. Hvis du mener at trim kan ha vært malt før 1978, ta noen eksempler chips til deg lokale helsemyndigheter for testing.
  • Andre artikkelen

  • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
  • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
  • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
  • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
  • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
  •