den beste malingen fargen å gå med gull armaturer

den beste malingen fargen å gå med gull armaturerVVS og elektrisk kamper som er ferdige i gull er vakre, selvfølgelig, men du må ta hensyn til omkringliggende maling farger i rommet for å vise frem alt det gull til sin fordel. Dette gjelder særlig i bad med gull kamper på vasken og bad områder. Gold bad inventar selge for premium priser, så de trenger å gjøre en visuell uttalelse for å tjene sine beholde

General Kontrast Farger

Hvis du bruker en lettere farget bakgrunn i rommet, vil gull finish på inventar ikke så merkbar. Gold inventar tendens til å forsvinne mot hvitt, gult og andre pastell benkeplater og vegger.

For de mest glitrende og dramatisk effekt, offset gull armaturer med svært mørke farger. Hvis gull inventar brukes i et bad synker, vil for eksempel mørk maling og mørk granitt eller kompositt counter og synke ferdig gir det mest kontrast. Når gull inventar vises i badekar eller i elektriske kamper, vil mørke bakgrunner i vegg maling, fliser og andre veggen behandlinger gi samme effekt.

Black

Fordi det gir den høyeste grad av kontrast, svarte vegger, fliser eller counter topper vil alltid gjøre gull kamper skiller seg ut mest dramatisk. Gull kamper mot svart tellere tilbyr også et snev av "varme" mot kulde, sort granitt.

Test denne teorien på ditt lokale Oppussing lagre: bære en gull og en sølv forfengelighet synke innslag inn i counter-top salgsflate, og sammenligne de ser mot svarte benkeplater. Gullet inventar vil alltid dukke rikere og varmere mot svart, sammenlignet med kaldt sølv eller tinn kamper.

Det samme gjelder med sort vegg maling. Men hvis male veggene svarte virker umulig, vurdere å bruke tapet i stedet med en design som inneholder en stor andel av svarte og en sekundær farge som gull.

Dark Blue

Midnight Blue eller prøyssisk blå bakgrunn er et kompromiss hvis svart er for sterk en uttalelse for rommet ditt. Du vil finne mange dekorere tilbehør tilgjengelig i denne blå-og-gull fargevalget også, inkludert håndklær, bad gardiner og annet tilbehør. Dark Royal blues ser flott med gull inventar og ringe tilbake til Federalist eller Colonial perioder.

Dark Chocolate

Den sterke nøytral farge av mørk sjokolade fortsetter å være svært populært i 2010. Mørk sjokolade er absolutt mørke, men det har også et hint av varme til den og går godt sammen med andre nøytrale farger som off-white og tan. Gold kamper ser dobbelt varmt mot rik, mørk sjokolade.

Dark Green

Mens appell av Hunter grønt er avtagende i 2010, nyere, mer nøytrale farger som Dark Pine grønn kontrast mot gull inventar svært effektivt. Som sjokolade, mørkere greener innføre et hint av gult varme inn i et rommets innredning. Dark Olive kan også være effektivt.

Deep Reds

Red er et populært Feng Shui farger, som representerer Liv og Achievement. Det er en naturlig livlig og varm farge. I motsetning til andre dype farger, kan rødt gjøre enda et lite rom som et pulver rom nynne med energi og virker mer åpen. Gull og rødt har vært matchet sammen med suksess i århundrer. Nyanser som Black Cherry rød og Fire Engine røde kan gjøre gull inventar pop.

Andre artikkelen

  • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
  • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
  • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
  • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
  • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
  •