møbler knitre maleteknikk

møbler knitre maleteknikkGamle maleteknikker legge karakter og en avslappet, uformell se til møbler og kabinettet. Selv nye brikker oppnå et nivå av autentiske utseende alder med interessante base farger titte gjennom spraket male teksturer. Velg mellom raske anvendelser av kommersielt tilgjengelige sprakende forbindelser eller velge en mer langvarig, og mer fargesterke, resultatet ved å forårsake knitrer med lag av materialet som er tilgjengelig i malingen delen av jernvarehandel.

Ready-To-Use Crackle Glaze

Paint i møbel med en vannbasert maling i en farge som kontrast til den øverste, eller knitre, pels. Kontrastfarger gir det mest slående appell. Ved hjelp av vannbasert latex maling, grundig male hele stykket og la det tørke i minst 24 timer, eller mer i fuktige eller lavere temperaturer. Ikke mal i temperaturer lavere enn 42 grader Fahrenheit, fordi malingen vil ta ekstremt mye tid til å tørke. Siden du ikke kan kontrollere hvor krakelerings laget skiller, sørge for at alle flater er jevnt malt med grunning.Etter grunning er tørt, maling stykket med en ferdig til bruk knitre glasur i én retning. Ikke gå frem og tilbake eller i ulike retninger. Hvis du liker en delikat gal, eller lett sprakk, finish, bruk et tynt lag med glasur. Hvis du foretrekker dramatisk, tunge sprekker i finish, bruke et tykt lag med glasur, som anbefalt på nettsiden how-to-imitert finish. com. Seal stykket med en kommersiell lakk eller sealer anbefales av knitre glasur produsenten.

Stain, lim og maling

For en mer naturlig alderen utseende uten bruk av en spesiell sprakende glasur, gjelder en rik farget tre beis til bart tre. Etter flekken tørker, børste på et lag med naturlig lim, ikke syntetisk lim. Animal-baserte lim er best, og den vanlige hvite, flytende lim som skolebarn bruker gir et godt resultat. Store områder krever at du arbeide raskt. La limet til å bli tacky, men ikke tørr, ifølge Bob Vila. Mens limet er tacky, pensel et lag med kontrasterende vannbasert maling på overflaten. Som lim og øverste laget med maling begynner å tørke, vil de separate og crack for å avsløre flekken fargen på undersiden.

Maling og lakk

En teknikk som krever litt mer tid og arbeid innebærer lag av maling og lakk. Pensle elementet med en base strøk oljebasert maling og la den tørke. Påfør et strøk oljebasert lakk, men bare la den bli tacky-ikke tørt. Selv om det er tacky, påføre et tykt lag med vannbasert lakk. Sprekker og separasjoner vises og formere seg som lag med lakk tørre. Vær sikker på at brikken er helt tørt før du flytter til neste trinn, eller du vil ødelegge sprekker.Når stykket er tørt, gni overflaten med en fille fuktet med oljebasert maling i en kontrastfarge. Hvis grunning er dyp, velge en lettere, kontrastfarge. Når dette laget er tørt, tørke stykket ned med en rik farget lakk, spesielt jobber den inn i sprekker, for å forbedre den aldrende utseende, anbefaler Sharon Jacobsen av alt som kvinner vil ha.

Andre artikkelen

 • Odd-formede vinduet behandlinger
 • to tone tilpasset maling ideer
 • tips om hvordan du installerer pre-ferdige parkett
 • hvordan gjøre takvifte medaljonger med kryssfiner
 • orkan vase midtpunktet ideer
 • ideer for å skyve romdeler
 • skur ark ideer
 • bruker for radiator skjermer
 • hvordan bygge og dekorere en frokost bar
 • ideer for å dekorere en 9 år gammel gutt’s soverom
 •