maling farge ideer til hjem og room dekorere

maling farge ideer til hjem og room dekorereDe fargene du velger å male rommet ditt veggene vil spille en stor rolle i den samlede rommet dekorere ordningen. Ta deg tid til å få rikelig med fargeprøver og velge riktig maling farge ideer til hjem og room dekorere. Sett den rette atmosfæren med rommet ditt maling farger, og resten av rommet ditt vil falle på plass.

Tie Rom Sammen

Du kan bruke flere farger på rommet maleri ordningen, men du kan også knytte rom sammen med farge. Ifølge Hjem og familie Network, bruke samme farge i funksjoner av rommene bidrar til å gi rommene en felles følelse. Hvis du ønsker å bruke en bestemt nyanse av blått å binde rommene sammen, male støping eller baseboards i hvert rom som fargen blå. Du kan også male dører, døråpninger og vinduskarmene en felles farge for å skape en tråd mellom rommene.

Shades

Som du velge et fargeoppsett for hjemmet ditt, bør du vurdere å bruke nyanser av en farge til å dekorere ditt rom. For eksempel, hvis rødt er fargen du ønsker å bruke til å male rommet ditt veggene, så prøv ulike nyanser av rødt på ulike deler av rommet. En mørk rød kan se bra ut på veggene med en lysere nyanse av rødt på baseboards og støping. Ifølge House Beautiful, kan nyanser av grått i samme rom legge et unikt utseende. Også vurdere nyanser av beige, hvitt og grønt.

Stensiler

I følge den elektroniske husmaling ressurs Paint Sprut, kan sjablonger brukes på en rekke måter å legge til ditt rom maling jobb. Bruk sjablongen maleriet som grense i stedet for et bakgrunnsbilde grense, og sammen med støping. Sjablongen design på dører eller over døråpninger, på baseboards eller i midten av veggen som en del av design ordningen. Bruk farger som offset din sjablongen fra fargen på veggen. For eksempel, hvis du bruker en lys farge på veggene, bruk en lys eller mørk farge på sjablongen din.

Temaer

Color temaene er ofte måter å bidra til å skape malingen fargevalg du leter etter. Bruk din favorittsport farger som tema, eller dra fargene fra din favoritt film og bruke den som din fargevalg. Vurder å bruke din high school farger eller fargevalget på din favoritt fotografiet. Noen mennesker bruker en betydelig mengde tid på å velge fargene i det indre av sine biler. Hvis det fargevalget appellerer til deg i bilen, og deretter se om det vil også arbeide med malingen på rommet ditt.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge batteri lamper
 • rød og svart bad ideer
 • ideer til oppussing på budsjett
 • håndverk for å lage gardiner ut av ark
 • hva er meningen med døren farger?
 • kule ideer ved hjelp av skodder
 • soverommet håndverket ideer
 • Hvorfor trenger jeg teppet underlag?
 • bad stranden tema dekorere ideer
 • spisestue med stol rekkverk farge ideer
 •