eksotiske granitt farger

eksotiske granitt fargerBuilding gulv, benkeplater og vegger av granitt er en attraktiv ting å gjøre, holde rommene der de eksisterer kjøligere og mer støyende deretter andre rom i huset. Den granittstein selv kommer i en rekke farger fra en rekke regioner i verden. Farger som svart, brunt, gult og grønt er ganske vanlig blant granitt flater, men det finnes en rekke typer av granitt som er ganske sjeldne, eksotiske og i sin tur, dyrt.

Rose Granitt

Rose granitter er utrolig populært i Kina, selv om dette trolig har ingenting å gjøre med landets politiske orientering. Dette rødlig granitt er utvunnet fra Kina og Brasil, og kommer i forskjellige nyanser av rødt og rosa, noe som gir økte granitt litt variasjon. Som med de fleste ting farget rød, rose granitter er slående i et rom, det være seg på gulvet, countertop eller som en vegg. De er også vurdert som svært romantisk, med flekker av gull og grå i steinene som tillater dem å glitre litt i riktig type lys.

Niagara Gold Granitt

Niagara Gold Granitt er en eksotisk type granitt fra Afrika, kjent for å være brukt i erstatning for eller i preferanse av den populære Crema Bordeux granitt, som er mer utbredt på grunn av dens billigere pris. Dette granitt har brunlig sorte tegninger blandet med fersken og rose fargestoffer hele, med en flekkete mønster som ser ut som ligner mest på bilder av fremmede planeter tatt fra verdensrommet. Niagara Gold er oftest brukes på benkeplater eller på gulv i dusjer som biter av fliser.

Golden Crystal

Golden Crystal er en virvel av forskjellige farger fra rust til gull til grått, med varme toner og høydepunkter. En liten perle kommer med denne eksotiske granitt og det er en balanse av kule og varme toner som vil bli formidlet i nesten alle rom i granitt er installert. Dette granitt er best for countertops og vegger, men er holdbart og vedlikeholder det er farge i både innendørs og utendørs.

Azul Bahia Granitt

Azul Bahia Granitt er en eksotisk-blå granitt utvunnet fra Afrika og Brasil, og er populært rundt bassenger, på bad og i kjøkken. Dette granitt er ofte en dyp forførende blå med kjøligere toner som passer perfekt rundt områder der vann er et konstant tema. Mønstre i denne blå granitt er subtile, men vakkert. Dette er en av de mest ettertraktede granitter i verden på grunn av dens farge og det er sjeldent.

Andre artikkelen

 • moderne og rimelig soverom ideer
 • vintage vinduet stiler
 • hvordan å designe moderne irsk hus
 • hvordan å designe en interaktiv soverom
 • real dekorere ideer for soverommet
 • ideer for flislegging et bad kunst & håndverk stil
 • Hvordan rengjør jeg opp en gammel glass elektrisk isolator?
 • hvordan å skjære polyuretan støping
 • ideer for DIY kjøkken remodeling
 • dekorere spill for jenter og gutter
 •