vestlige motivet dekorere ideer

vestlige motivet dekorere ideerEn motiv i interiørdesign kan komme til uttrykk gjennom repetisjon av et objekt, en form eller farge eller et tema. Ved hjelp av et motiv i et design skaper harmoni og kontinuitet og bidrar til å visuelt identifisere innredning som en bestemt stil. Lag en vestlig interiørdesign ordningen med et fokusert tema representert ved gjenstander eller materialer knyttet vestlige designstiler.

Cowboy Motif

Cowboys er en del av vestlig kultur og lore. Lag en tematisk design ved hjelp av elementer nært knyttet til cowboy livsstil.Legg et par velbrukte cowboy boots ved døren, inkludert sporer. Hang en liten samling av cowboy hatter på en vegg i gangen eller familierom. Lag en provisorisk kurv fra en kveilet tau og sted to eller tre rutete kaster i den for farger.Hang cowboy kunst i hele rommet, punctuating på innrammet kunst med sporadiske hestesko.Bruk gresskledd greener og jordnær brunt i fargevalget, med røde og gule for aksent farger. Plaid og sjekk mønstre for tekstiler utfylle cowboy motivet.

Landskap Motif

Western design Ordningene omfatter naturlige materialer som tre og stein, sammen med stoffer som bomull, lin, skinn og ull. Trukket fra omgivelsene, teksturene og fargene i disse materialene skaper et vestlig indre landskap.Legg wide-planked tregulv. En stein peis fungerer godt for et knutepunkt i Vest-design, uttrykte en robust landskap. Legg til en kornete overflate til vegger for å reflektere sandstrekning av ørkenen.Bruk stoffer som bringer i fargene av de omkringliggende flora. Den lyse røde, gule og oransje toner av kaktus blomster bland godt med de mer dempede farger av jord og himmel. Store sofaer og stoler trukket i stoff med stripete eller rutete stoffer legge tekstur også, etterligne blanding av farge og tekstur funnet i landskapet.

Collection Motif

I denne typen vestlige design, samlinger av håndlaget keramikk, cowboy og Native American kunstverk, samt antikke gjenstander som vognhjul og vevde tepper eller dyner, uttrykke temaet for dekor.Den generelle designen er kantet med rene linjer og nøye utvalgte elementer og skaper en eklektisk blanding av vestlige gjenstander, oppdaterte farger og moderne linjer.Legg tregulv og område tepper med grafiske mønstre som er relevante for Native American design. Legg til en gips eller stukk finish på veggene i en nøytral farge.Velg innredning med rene linjer som er mindre i størrelse enn det som vanligvis ses i vestlige design. Bruk skinn møbeltrekk for sitteplasser, og legger til elementer som dekorative spikeren på hodet trim og sydd design arbeid til møbeltrekk. Ta med sengetøy og semsket skinn for mindre biter. Hold stoffet mønstre til et minimum. Velg dempede nyanser i det grønne og brune farger.Disse presise farger og teksturer fungere som et bakteppe til samlingene. Den vestlige gjenstander er vist mye som museale utstillinger, som representerer den vestlige tema eller motiv i moderne design.

Andre artikkelen

 • ideer for et barnevennlig kjeller
 • hvordan å designe en interaktiv soverom
 • hvordan du oppretter et bilde mur arrangør av corkboard
 • forskjellige farger på teppet
 • kreative ideer maling for vegger
 • ting som du kan finne i huset for å spice opp huset ditt
 • hvordan å henge batteri lamper
 • typer av huset innredning stiler
 • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
 • land peis verktøy
 •