tips om svamp male vegger

tips om svamp male veggerSponge tegneeffekter kan sikkert gjøres med en av dem 25-cent svamper du kan kjøpe i en pakke nede på butikken dollar, men for best resultat , er ingenting bedre enn å bruke en ekte naturlig hav svamp. Enten gul eller brun i fargen, kan dette absorberende og porøse sjødyr brukes på tre, tapet, glass, metall og til og med tekstiler. Din dekorere ideer for en vegg og baking av monumentally som en svamp dyppet i vann når du dyppe svampen i maling.

Surface Prep

Den konkrete overflaten av veggen som du har tenkt å svamp maling må forberedes annerledes . En uferdig trevegg bør slipes og glattet, mens en tidligere malt vegg bør rengjøres og skylles. Sliping er også en nødvendighet for ujevn gips, mens støvtørking er en god ide hvis du er snyltende uferdige gips. Bruk en lakk tynner å vaske av en overflate av metall. Hvis du planlegger å male over et stoff veggbelegg, vask stoffet på forhånd.

Verdigris Effect

Du kan opprette en metallic effekt, kjent som irrgrønne ved først lagdeling en farge med en naturlig svamp. Sørg for å la en jakke til nesten-men ikke helt-tørt før du bruker et ekstra lag. En skrukkete fille kan brukes til å gi en mykere effekt ved å utsette grunning på noen områder av overflaten.

Sjakkbrett

Sjakkbrett effekter på veggen kan lånes en grad av struktur ved å kutte ut kvadrater av svamp og fester dem til et stykke tre. Den vanskeligste delen av dette maleriet spesiell effekt er å holde de vannrette og loddrette linjer rette. Du trenger en pålitelig nivå, loddlinjen, streng og blyant for å merke av linjene dine, men bildet i seg selv innebærer bare å presse svamp mot veggen. Resultatet er en marmorert rutemønster som virkelig skiller seg ut hvis du bruker to forskjellige farger.

Snyltende På

En av de vanligste og enkleste svamp teknikkene kalles snyltende på. Snyltende på er en teknikk der en glasur er smurte på en malt base-coat med svampen. Den vanlige teknikken er å løfte hånden, rotere håndleddet, og deretter flytter hånden. For å få de beste resultatene fra snyltende på, sørg for at du løfter hånden av veggen når du roterer håndleddet. Hvis du lar svampen i kontakt med overflaten vil resultere i glasur bare smøre.

Snyltende av

snyltende av er nøyaktig det motsatte av snyltende på fordi du fjerner glasuren fra veggen i stedet bruke den. Ulike grunner for hvorfor du kanskje vil svamp off snarere enn svamp på, inkludert det faktum at arbeidet går raskere fordi du ikke trenger å laste opp svampen med glasur. En annen grunn gjelder de gangene base strøk maling gikk ikke helt den skyggen du hadde håpet. Snyltende av, noe som er vesentlig ved hjelp av svamp til å fjerne glasur bruker samme hånd bevegelser som snyltende på, kan brukes til å justere fargen på veggen avhengig av om du bruker en mørkere eller lysere glasur enn base fargen.

Andre artikkelen

 • ideer til en jente’s prinsesse soverom
 • metode for islamsk kunst skjære i tre
 • hvordan å tykne latex maling
 • diy faux venetiansk gips
 • dekorere prosjekter å gjøre med golfballer
 • ideer for en surf soverom
 • hane tema kjøkken dekorere ideer
 • billige og sparsommelig kjøkken dekorere
 • hvordan du installerer baby helse teppe
 • hvordan gjøre ting ut av wire kleshengere
 •