små hjem design ideer

små hjem design ideerBare fordi hjemmet er liten betyr ikke at du må skalere ned dine ideer. Start med ridding hjem rotet å få hvert rom ned til sine grunnleggende. Når rommet er avdempet, kan du begynne å legge ditt eget design tingene som, med et lite hjem, skal være både funksjonelle og dekorative. Arbeide med den nåværende plass og ordne det du har for tiden bidrar til å holde den lille hjem design budsjett kostnadseffektive.

Flooring

Gulv i små boliger ikke bare trenger å være frisk og lett, men også lett å rengjøre og vedlikeholde for å holde den lille hjemmet ser levende. Design av hjem rundt nøytrale gulv farger for å skjule smuss og rusk. Gulvmateriale som skifer og keramiske er lette å rengjøre og er tilgjengelig i et bredt fargepalett å passe inn i enhver stil hjemme. Legge til en kantlinje med en utfyllende farge for å definere rommet og legge til et utbrudd av sin spesielle måte i verdensrommet. For en pop av farge, plasserer et holdbart oppføring teppe i nærheten av dører og for å hindre sporing smuss inn i rommet.

Tilbehør

Innlemme tilbehør i hele den lille hjem for å fremheve rommet og skaper en imponerende nærvær. Gulv til tak forheng markere stue og soverom vinduer uten overveldende plassen. Velg gardiner i lyse farger og mønstre for å legge til et løft av farge og tekstur til hvert rom. Legg rike og elegante møbler i hjemmet som fungerer som dekorative og funksjonelle aksenter. Deler ut som en søylebord holde rommet åpent under bordet for lagring kurver samtidig som det gir en hvilested for lamper og bøker. Legg til en frisk bukett med blomster over bord for å få inn farger til små områder. En enkelt blomst fra hagen plassert i et resirkulert syltetøy eller gel¨¦ jar gjør utslaget, og er ikke dyrt.

Bagasje

Lagring er viktig å holde et lite hjem organisert og ryddig. Skap montert side ved side langs en foaj¨¦ vegg eller mudroom gi plass til hvert familiemedlem for å ivareta sin personlige eiendeler organisert. Velg en annen farge for hvert familiemedlem for en lunefull design. Veggmontert cubby hyller på kjøkkenet, og bad gir lagringsplass for forsyninger, men tar ikke opp viktig gulvplass. Når du monterer cubbies, gjør at de er tilgjengelig for alle, spesielt små. Legg kurver inne i cubbies for en touch av farge og å hjelpe skjule rot. Antrekk alle rom i hjemmet med en linje på veggen knagger å holde familien utstyr som paraplyer og vesker.

Wall Color

Opprettholde en nøytral og konsekvent veggen farger i hjemmet for å skape en følelse av samhørighet. Nøytrale nyanser av blek grå, krem og beige definere rommet mens du oppretter en følelse av en større plass. Hold deg unna mørke nyanser at boksen i rommet. Hvis du krever en intens farge, maling fargen på den ene veggen av hjemmet for å skape en aksent vegg. Dette dekorative design dukker mot nøytrale vegger og skaper et samlingspunkt for små områder.

Andre artikkelen

 • ideer for en frosk-tema barnehage
 • bad forfengelighet lys dekor ideer
 • retninger på å gjøre støv ruffles
 • designer behandlinger for karnappvinduer
 • vanligste fargene for klassiske travertin fliser
 • ideer til å dekorere et rom med en jungel tema
 • Slik Refinish kjøkkenskap for en hytte titt
 • small room hjemmekino prosjekter
 • hvordan du kan dekorere gamle lampeskjermer
 • ideer til å dekorere en vegg for september
 •