mote dekorere spill

mote dekorere spillRoom dekorasjon og hjem innredning krever en forsiktig tilnærming og en nyansert forståelse av møbler plassering, blander farger og romlige områder. Læring alle disse ferdighetene kan være vanskelig når du er yngre hvis du ikke har tilgang til et område du kan designe slik du vil. Heldigvis finnes det online fashion dekorere spill du kan spille som kan hjelpe trene design evner.

'Fairy Room Decor'

"Fairy rom dekor," et gratis spill tilgjengelig på Dress Up Web Games hjemmeside, gir spillerne en sjanse til å dekorere et fantasy-basert hjem setting. Spillerne er i kontroll over utseendet på to rom og utsiden av et hjem fylt med fem fairies. Alvene har en rotete hjemme og spillerne må flytte møbler og alvene i smarte og fasjonable områder. En fairy henger en huske, to har magiske tryllestaver, man har en stor par vinger og den femte salonger på gulvet. Kontrollene for dette spillet er svært enkel. Spillere venstre-klikk på objektet de vil flytte og hold knappen inne mens de drar den rundt i huset. Spillerne slipper museknappen for å plassere den. Nøye valg av møbler posisjon kan bidra til en spiller gjør alvene 'huset ser bra ut.

"Color Hennes Room"

"Color Hennes rom," et gratis spill er tilgjengelig på Fashion Games 4 U nettside, er en mer realistisk å ta på hjemme dekorasjon stil spillet. Spillere pynte hjemmet til en enkelt, rosa-elskende jenta. De mer realistiske natur dette spillet vil appellere til den delen av jenter som rett og slett ikke liker fantasy elementer i spillene sine. Det er to nivåer til hjemme og spillerne må dekorere begge. Møblene er spredt rundt i en forvirret måte. Hun står midt i huset, klar til å bli overveldet av hennes nye huset ser. Spillere klikke på og dra stoler, bokhyller, bord, dyr, trapper, til tekopper, glass og mange andre husholdningsartikler ordne dem i de ulike rommene.

"Romantic Home Decoration '

" Romantic Home Decoration, " som er gratis og tilgjengelig på A Game nettsiden, har en litt annen tilnærming enn andre fashion design spill. I stedet for å ha møbler i huset allerede, er møbler av til høyre i en meny. Dette betyr at området er fritt for rot og møbler du ikke vil bruke. Det er også fra en flislagt fugleperspektiv, som betyr at du kan få en 3D-følelse for rommet ditt. Men, er rommet mye mindre enn i andre spill, noe som begrenser din tilnærming. Spillere klikk på møblene i menyen bruke musen og dra den til spillefeltet. Det er sofaer, stoler, senger, boken står til og med kjæledyr å plassere i rommet. Imidlertid, den ikke har en person å plassere i rommet.

Andre artikkelen

 • morsomme måter å dekorere en liten stue
 • tips om dekorere en jente’s gartneri
 • unike vaskerom dekorere ideer
 • hvordan å sette lys i et mobilt hjem stue
 • brann farer av spor belysning
 • hvor å endre tiden på egenkapitalen INSTA-set klokker
 • informasjon om veggmalerier for en baby barnehage
 • hvordan å lage en sommerfugl blad tabell
 • hvordan å henge bilder på stukkatur og plasstøpt betong vegger
 • hvordan stoppe tepper flytte på teppet
 •