kjøkken design ideer for et 13x10 kjøkken

kjøkken design ideer for et 13x10 kjøkkenkjøkken inneholde et konsentrert gruppe av funksjoner og elementer som presenterer design muligheter og vanskeligheter. Du trenger en food prep område, en komfyr og ovn, en vask og kjøleskap. De fleste design også en oppvaskmaskin. Du trenger et verktøy område for lagring av rengjøringsmidler, samt under-counter lagring, oppbevaring over disken, og nok counter område for en brødrister, blender, food prosessor og mikrobølgeovn. Mange huseiere ønsker også oppbevaring av vin eller en søppel komprimator. Du må design for alle disse i en relativt liten 13-av-10-fots plass, men likevel opprettholde visse minstekrav avstander mellom objekter-og holde se ren og urørte

Lag ditt Feil på papir Bruk en skala linjal for å lage en 1/2-inch til 1-fot skala tegningen av 13-av-10-fots kjøkkenet i plan visning (utsikten ser ned ovenfra). Tegn i vinduer og dører. Lage papir cut-outs til omfanget av ovnen, vask, kjøleskap og andre funksjoner. Tilbring tid flytte disse objektene rundt i gitt plass for å se hva som fungerer og hva som ikke virker i den tildelte plassen.

Viktige avgjørelser First

Avgjør første der vasken går, da design på kjøkkenet rundt det. Et kjøkken med et hjørne vask presenterer ulike muligheter og problemer enn et kjøkken med vasken langs en vegg. Avgjør om kjøkkenet vil ha et sentrum øy, noe som kan ha enten en komfyr eller en bar vask, eller begge. Når du har bestemt plasseringen av vasken og ovnen, plassere kjøleskapet slik at disse tre sentrale objektene danner et mer eller mindre likesidet trekant. Dette gir deg en effektiv arbeidsplass med kokeapparat, vask og kjøleskap bare noen skritt fra hverandre.

Express Din Tema

Noen design kommer til liv med en high-tech visning av krom og rustfritt stål komfyrer, kjøleskap og andre Utvalgte objekter, andre mer tradisjonelle design vil ha de ulike funksjonelle objekter innebygd, noe som gir en mykere look. Bestem utseendet på kjøkkenet før du bestiller apparater. Ulike ser krever ulike modeller. Innebygde apparater i et tradisjonelt kjøkken vil ha møte-paneler leveres av møbelsnekker. Et moderne kjøkken kan ha fabrikk-levert rustfritt stål ansikter for kjøleskap og oppvaskmaskin.

Arbeidet for et rutenett

Attraktiv kjøkken design minimere rot ved å stille opp gjenstander på et rutenett, der objekter dele noen sterke vertikale og horisontale linjer, med et minimum av unødvendige detaljer eller avbrudd av grid-linjer. Hvis du har skap høyre og venstre på kjøleskapet, fortsetter den øverste horisontale linjen av disse skap ved å designe et lite skap med matchende design som passer over kjøleskapet og har samme bredde. Dette linjer opp den loddrette linjene deles av kjøleskapet og skapet over den. Sette alt på et rutenett så mye som mulig gjør det mulig å forstå organisasjonen raskt, og minimerer visuell rot.

Andre artikkelen

 • dekorere ideer med avslappende farger på et soverom
 • peter kanin barnehage ideer
 • Forskjellen mellom en familie rom og en stue
 • løsninger for en fast plass kontor
 • lom bohemske soverommet ideer
 • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
 • keramiske vs Kina synker
 • vestlige soverommet dekorere ideer
 • image design ideer for kjøkkenet
 • hjem rettsmidler for fjerning av bakgrunnsbilde
 •