kjelleretasjen maling ideer

kjelleretasjen maling ideerUansett om du bruker kjelleren som en privat, rolig ferie eller bare for søppel lagring, tilbyr den et stort lerret som bare venter på din kreativitet til å streike. Gulvet i kjelleren, når alle møblene og bokser er flyttet vekk, tilbyr et sted å la kunstneriske ideer løpe fritt.

Crime Scene

For huseiere som er fans av TV-serier som u00ABCSIu00BB snu kjelleretasjen fra sement til en mock åstedet tar bare litt planlegging og et par bokser med maling. En forbrytelse scene etterforsker hodet inn åstedet for å prøve å sette sammen hva skjedde, og en av måtene undersøkeren avgjør dødsårsaken og mulige forbrytelser er å se på plasseringen av offerets kropp etter det har blitt tatt bort. Crime scene gruppemedlemmer gjøre en kropp sporing på gulvet av åstedet før kroppen er flyttet.Lag din egen åstedet med en "partner in crime" av fastsettelse på gulvet i "finalen" posisjon og ha den andre personen spore form med en svart markør. Etter at formen er ferdig, male omrisset med lyse hvit maling. Hvis gulvet er en lys farge, bruke en mørk maling, slik at kroppen tracing skiller seg ut. Et annet alternativ er å male hele kjelleretasjen en mørk farge, la det tørke, og deretter spore kroppen og male over streken i hvit maling for å symbolisere den hvite kalk skisserer ofte brukt til å spore ofre for kriminalitet. )

Super Splatters

Jackson Pollock, kunstneren som regnes som far til den abstrakte ekspresjonismen kunstbevegelsen, levde bare 44 år, men hans innflytelse på kunsten samfunnet er fortsatt følte seg mer enn et halvt århundre etter hans død i 1956. Pollock's kunstverk, som besto av drypp, drabs og spruter av maling, brukte forsyninger som stokker og kniver, samt tilsetningsstoffer som sand og glass. Hans malerier er åpne for tolkning, du vil ikke finne en bolle med frukt eller en rolig modell stirrer tilbake på deg. Time magazine kalte kunstneren "Jack the Dryppdysen" for sin klumpete stil.Gjør kjelleretasjen inn din egen Pollock-maleri stil ved å velge ett par lyse, primær farger og strekker seg etter hva rekvisita du har rundt å male med. Plasser gamle sokker på hånden din, dypp dem inn i malingen og dra dem på gulvet. Scoop male med en skje og drible det som du går over gulvet. En av fordelene med maling av kjelleretasjen i Pollocks stilen er at du virkelig ikke kan gå galt. Fordi kunstneren brukt så mange drypper og spruter til å gjøre opp sitt arbeid, hvis du tilfeldigvis slippe børste, kick over en maling kan eller slenge armen over kroppen din, kan du bare legge til kreativitet gulvet.

Great Graffiti

Hvis du har noe du virkelig trenger å gå av brystet, få det ned på gulvet ved å spraye det, graffiti-stil. Graffiti kan bli tenkt på som noe gjengmedlemmer gjøre for å merke opp bygninger i en urban by atmosfære, men tidlig graffiti dateres tilbake til antikkens Roma. I dag, er noen graffiti opphavsmenn vurdert artister, med sine design vises på plakater, t-skjorter og joggesko.Graffiti innebærer fet, lyse maling, som du finner i spraybokser på byggemarkedet. Mest graffiti er skissert først med sort og deretter fylt i med farge. Brainstorm din "tagging" ideer, slik som dine initialer, etternavn eller en tegneserie-aktig design for ditt gulv.

Andre artikkelen

 • fransk dør ideer
 • informasjon om maling og dekorering
 • maleri tips for maling skyer på taket
 • hvordan å farge utvendig tredekk
 • ideer for å dekorere rundt et badekar
 • hvor langt fra sofaen bør stuebordet være?
 • dekorere ideer for tween gutt soverom
 • hvordan interaktivt designe ditt eget kjøkken
 • hvordan henge en lampe med en diffuser og skygge
 • hvor å endre espresso-farget skap til kremhvit
 •