ideer til en jente’s rom vindu behandling

ideer til en jente’s rom vindu behandlingdekorere et barnerom kan presentere problemer for noen foreldre. Smaker endring som barnet aldre og går inn i nye stadier av utviklingen, og personlighetstrekk varierer fra barn til barn. Noen jenter foretrekker prinsessen behandling av rosa og blonder, mens andre kanskje vil vokse opp til å spille profesjonell idrett eller bli en ridder. En rekke av vinduet behandlinger eksisterer for å hjelpe deg appellere til noen av barnets preferanser.

Gardiner

Installasjon gardiner kan være en av de enkleste måtene å behandle vinduer, men i en jente's room, denne enkle metoden kan også leverer en rekke alternativer for kreative og stilistiske design.Du kan lage gardiner ut av noe, fra gamle ark til dyrt stoff. En fordel å lage dine egne gardiner er at du kan la barnet ditt til å delta, hjelpe henne satte sin egen stil og kreativitet inn i prosjektet.Lag gardiner fra ditt barns favoritt gamle ark, eller stoff av hennes favoritt farge. For lyse rom, bør du vurdere et ark gardin stoff å la lyset komme inn og lyse rom. La barnet plukke ut farger, stiler og typer av stoff, slik at hun kan sette pris på design når de er ferdige.Du kan også lage gardiner av annet materiale. Å gjøre beaded gardiner kan gi jenta et morsomt kunstprosjekt som hun kan vise på rommet sitt på en produktiv måte. Lys reflektert av perler kan også lage lys vises på veggene som legger til en ekstra dekorative stil.

Gardinstenger

Selv om gardinene er ikke noe mer enn butikk-kjøpte stoff, kan du hjelpe jenta uttrykke sin kreativitet gjennom en rekke gardinstenger.I hovedsak kan en gardin stang være noe som er rett og solid. Hvis barnet har cheerleading eller musikkorps, kan kanskje en lang batong støtte henne gardiner. Bruk en båt åre eller stang for vann-sport-orienterte jenter. De som er interessert i kampsport kan nyte en Bo ansatte som gardin stang.Du kan også la barnet til å male eller dekorere sitt gardin stang med juveler, bilder eller andre dekorasjoner for en individualisert design.

Blinds

Hvis ditt vindu behandlinger inkluderer persienner i stedet for gardiner, kan du likevel la barnet ditt til å uttrykke sin kreativitet.De fleste vinyl blinds er installert klare til maling. Jenta kan velge farger, mønstre og, avhengig av hennes alder, gjør bildet seg til å gi rommet et karakteristisk preg.Sjekk med blind produsenten før du bruker noen maling på overflaten av blinds. De kan være i stand til å tilby forslag eller advarsler om male sine produkter.

Andre artikkelen

 • om dekorative tre og glass fisk
 • kunstrom display ideer
 • hvordan du oppretter et bilde mur arrangør av corkboard
 • tranebær kjøkkenveggen ideer
 • toskanske hjem stiler
 • hvordan du velger konkrete acid beisfarger
 • awesome ideer for en 16 år gammel jente’s soverom
 • kid lekerom design ideer
 • hvordan å lage rammer usynlig
 • Behr faux finish teknikker
 •