ideer for flislegging et bad kunst & håndverk stil

ideer for flislegging et bad kunst & håndverk stilKunst og Håndverk bevegelse begynte i England og blomstret internasjonalt 1880-1910. Anført av artist-forfattere-spesielt John Ruskin og William Morris-bevegelsen espoused enkle og håndlagde dekorative objekter med folk og middelalderske ornamenter. Ruskin og Morris, sammen med andre tilhengere av bevegelsen, espoused tradisjonelle og håndlagde former for håndverksproduksjon og en estetisk å matche-slike idealer handlet som svar på industrielle fabrikk-laget varer, som kunst og håndverk designere følte var forurensende English håndverksproduksjon .Kunst og Håndverk design er preget av enkle former og floral vegetal design.

Striped Gulv Kant

En enkel Kunst og Håndverk touch kan legges til et bad ved å legge en dobbelt-stripete ramme rundt grensene til gulvet. Minner om tegninger av Charles Rennie Mackintosh, avstand mellom doble striper 3-4 inches fra hverandre var en hyppig motiv i kunst og håndverk design. Designen er relativt enkel, og kan gjøres med butikk-kjøpte fliser om 1-tommers torget. Du kunne også velge lengre og tynnere fliser for striper å legge visuell interesse. Stripene skal overlappe i hjørnene og danner kvadrater

Håndlaget Ceramic Tile

Håndlagde håndverk var viktige for Kunst og Håndverk designere-og mange ceramicists fortsette å gjøre kunst og håndverk-inspirerte flis design i det 21. århundre. Det er mulig å få hånd-formet og håndmalte fliser å pryde badet. Se etter abstrahert natur-inspirert design: roser og andre blomster, dyr, samt frukt og grønnsaker.Siden håndlagde fliser kan være dyrt, er det mulig å kjøpe bare et par og innlemme statement brikke fliser blant en enklere flis design. For eksempel kan du ha en kant med fliser malt med et blad design, mens resten av flis arbeid kan være et solid farge.

Geometrisk Designs

arabisk og sørasiatiske flisarbeid påviste en felles inspirasjon for mange Kunst og Håndverk designere. En spesiell fan av arabisk og Sør asiatisk design var William Morris, som så landsbyen håndverksproduksjon av India som en motvekt til de problemene plager engelske håndverk. Du kan legge rektangulære fliser på badet gulvet i en kurv veve design. Eller hvis du foretrekker en mer fargerik og kompleks gulv, kan du arrangere en serie av maurisk stjerner og parallellogrammer. Det kan være lurt å leie en flis spesialist for å lage en slik kompleks design, imidlertid.

Andre artikkelen

 • kjøkken spiskammer skap ideer
 • betydningen av farger harmoni
 • teen soverom snekring prosjekter med gamle skjorter
 • ideer for flis sprut igjen i kjøkken
 • hvordan å lage veggmalerier
 • land peis verktøy
 • Slik hard-wire bad fixture
 • hyller ideer for søvn produkter
 • av tresorter for solid gulv
 • hip barnehage ideer
 •