ideer for en master bad

ideer for en master badMaster baderom er laget for å huse mer enn én person, slik lagring og stil er viktig å skape en komfortabel plass. Funksjonelle og multi-purpose tilbehør fordelt rundt i rommet bidrar til å holde plassen organisert og ryddig. Legge til personlige preg med favoritt farger gjennom master badet også bidrar til å skape din egen stil og plass som du liker å komme hjem til.

Color

Wall farger i master badet spiller en viktig rolle i å sette stemningen og tonen av plassen. Lys, luftig nyanser som kremet hvite og bleke greener åpner opp badet og lage en beroligende, rolig display. Rich, dype toner skape en mer intim og lun stemning på badet, men kan overvelde den hvis fargen er for mørk.Opprett høyde i et bad ved å stikke til nøytrale nyanser. De øyeblikkelig lysere og lysere et rom, og er ideelle i mindre bad der du vil ha en følelse av åpenhet til tross for lave arealet. Bring i illustrasjoner og fotografier for spretter av farge. Montert over et badekar eller slimhinnen ene veggen av badet, fotografier gir liv til vegger og skape en følelse av hjemme på badet.

Tilbehør og inventar

Behandle master badet til en ny forsyning av tilbehør som et sett med matchende håndklær eller favoritt hånd såper. Main bad ser attraktivt med nye kamper i gned bronse eller børstet metall. Baderom kraner som veggmonterte varianter skape et moderne, stilistisk design som frigjør sårt tiltrengte countertop plass til andre dekorative tilbehør og produkter.tilbehør, for eksempel et sølvbeger plassert over disk, fungerer som steder for bad produkter og legge til en touch av eleganse. Bad vinduer kledd med en oppdatert vindu behandling som en romersk blind eller hvit treskodder se attraktive i et bredt spekter av master bad stilarter.

Bagasje

Det finnes ikke noe slikt som for mye lagringsplass i master badet. Faktisk, jo mer lagringsplass i rommet jo bedre. Veggmonterte, åpen lagring hyller plassert hele badet sørger for oppbevaring til utstillingsvindu såpe samlinger eller stabler av vaskekluter. Baderom kroker plassert i nærheten av dusj, badekar og vasker tjene som hvilested for badehåndklær eller badekåper. Frittstående bad stykker er ideelle for stabler av håndklær og tilbehør. Corner hyller enheter bruker bortkastet plass og legge til lagringskapasitet på hele badet.

Andre artikkelen

 • hvordan å matche farger og dye teppe flekker
 • parkett gulv fordeler og ulemper
 • innvendig vegg panel ideer
 • hvordan håndverket med spisebrikker og grytekluter
 • omsorg instruksjoner for jatoba veneers
 • tips om hvordan du installerer bruce konstruert tregulv
 • hvilken farge vegg maling ville se bra ut med en seafoam farget teppet?
 • hvordan finne en rimelig homespice innredning bomull flettet teppe
 • hvordan du kan dekorere et hjem med grå
 • DIY: mønstret betong
 •