hvordan du installerer 16x16 veggfliser

hvordan du installerer 16x16 veggfliserWall flis er et godt valg for bad og kjøkken vegger. Det skaper en lett-å-rengjøre overflaten samtidig legge farge, tekstur og dimensjon til rommet. Wall flis er også motstandsdyktige mot fuktighet, noe som gjør det ideelt for våtrom som vaskerom og bad. Wall flis kommer i en rekke størrelser. 16-av-16 tommer er en større størrelse for veggfliser og vil skape en dramatisk effekt. Velge en større brikke reduserer fugemasse linjer, men kan også være vanskeligere enn å installere små fliser. Den ekstra vekten av en stor flis kan føre flisen å skli under installasjonen. . Bruk noen enkle triks og teknikker for en profesjonell installasjon

Du trenger:.
Målebånd
Chalk.
Non-sag tynn satt mørtel.
Sparkel.
Tile.
Avstandsstykker.
Tile cutter.
Skrutrekker.
Grout.
Fugemasse float.
Sponge.


en.
Test om veggen er flatt. Eventuelle bøye i veggen kan hindre flisen setter seg fast. Trykk en målestokk eller annen rett kant mot veggen. Det skal ikke være noe gap mellom veggen og rett kant. Fyll noen bøyde områder med gjørme.
to.
Påfør thinset mørtel på bunnen av veggen med en sparkel. Velg en ikke-sag thinset å hindre flisen sklir. Non-sag thinset er seigere enn andre thinset og litt vanskeligere å jobbe med. Påfør thinset i seks fot seksjoner.
Tre.
Trykk på 16-av-16 tommers fliser i mørtelen. Legg en spacer i hvert hjørne av flis. Avstandsstykker vil feste flis til å holde den sklir. Sett alle brikkene på den nederste raden.
Fire.
Sett den andre raden av fliser med samme metode. Stick flisen til veggen ved å trykke hardt inn i thinset. Plasser alle hele fliser.
Fem.
Mål noen fliser som må kuttes. Ta med ekstra plass for avstandsstykker i måling din. Mark baksiden av flisen. Kutt flisen med en flis kutter. Spre thinset på baksiden med en sparkel. Sett kuttet flis i sin plass på veggen. La thinset tørke over natten.
6.
Skyv en flat skrutrekker under hver spacer og pop den ut av tørkede thinset. Glatt fugemasse over toppen av fliser med fugemasse flyte. Flytt fugemasse flyter frem og tilbake over toppen av flisene for å skyve fugemasse mellom flisene og fjerne luftlommer.
7.
Rens fugemasse fra toppen av flisene med en våt svamp. Skyll svampen ofte. Fortsett rengjøring av fliser til alle fuger filmen er fjernet fra overflaten. La fugemasse tørke i 48 timer.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage et dekke for en 16 x 16 tommers pute
 • vismann soverommet farge design ideer
 • ideer for tapeter
 • ideer for visning av vintage brosjer
 • awesome ideer for en 16 år gammel jente’s soverom
 • decor ideer for en medisinsk kontorets front selskapslokale
 • håndverket ideer for soverommet
 • hvor stor bør et område rug være?
 • sørlige levende hus ideer i Fort Worth
 • hvordan å henge grunnleggende gardiner
 •