elegant ballen Topiary innredning håndverk

elegant ballen Topiary innredning håndverkDu trenger:
Scissors
. Limstift.

Gi noen bord en elegant følelse med en enkel håndlagde Topiary dekorasjon. Topiaries fungerer godt for sprucing opp en entryway tabell eller som et midtpunkt på en fest. Du trenger ikke engang å bruke mye for å oppnå håndlaget eleganse, du trenger heller ikke å ha mye laging erfaring. Du trenger bare å ta en tur til hobbybutikk

Inexpensive Elegance

Du trenger ikke å bruke mye penger for å skape en elegant Topiary dekorasjon for en fest midtpunktet eller portrom bordet:. Bare bruk vev papir for å lage en Topiary. Start med Topiary base: Begynn hver Topiary med skum blokk i bunnen av en blomsterpotte, legge til et skum ball på slutten av en tre ned fast i skummet blokken for å fullføre grunnleggende form. Nå er du klar til å forandre terra cotta, skum og tre anlegg til noe veldig hyggelig å se på. Pakk dowel av Topiary med grønne eller brune bånd. Krøller små ruter av grønt silkepapir, stikke dem inn i skum ballen med Flathead rette pinner. Dekk hele ballen på denne måten, og krøller et par ekstra til å fylle potten. Krøller små firkanter av rosa papir i forskjellige farger og varierende størrelse; henge dem på Topiary med perle hodet rett pins til å lage blomster på stykket. Spray lim på ballen av Topiary. Dryss et veldig fint glitter på det å lage en skimmer.

Fruit

Sitrusfrukter ikke bare lukter og smaker behagelig, men er også visuelt tiltalende med sine lyse farger. Utnytte de naturlige skjønnheten av frukt å lage elegante topiaries. Start med Topiary base, og dekker ballen av basen med biter av sitrus frukt, for eksempel sentrale lime, sitron eller calamondin bruke tannpirkere. En Topiary laget med fersk frukt bør vare rundt en uke uten problemer, avhengig av temperaturen i rommet der den sitter. Bruk fake frukt i stedet hvis du vil ha en Topiary som vil vare for alltid eller for en som vil vare lenger enn en uke i et veldig varmt klima. Pakk dowel av base i brunt bånd. Fyll blomsterpotte med flere strimler av bånd for å se ut som jord.

Bare skimrende

Legg til et hint av skimrende eleganse til bidraget ditt måte med leftover julepynt eller glitter. Trykk på toppen av glasset juleball ornamenter i sfæren av Topiary etter spray male dowel en koordinerende farge. Vær forsiktig med å knuse ballene når man presser dem på. Dekk ballen av Topiary med glitter i stedet hvis du ikke har juleball ornamenter. Maling håndverket lim over hele overflaten av kulen og plugg før montering av Topiary. Cover begge i glitter. Maling decoupage medium over toppen av både å forsegle glitter og sett sammen Topiary som vanlig. Fyll blomsterpotte med mer ball ornamenter eller skimrende bånd strimler.

Andre artikkelen

 • kreative ideer skapet
 • hvordan å skjære kronen for hånd
 • farge ideer for å male kjøkkenet ditt skap
 • hvordan du installerer papir lanterner
 • diy simulert flamme lys
 • rustikke hytta kjøkken dekorere ideer
 • hvordan å male et lekerom vegg veggmaleri
 • soverommet maleri ideer med fargen brun
 • hvordan du installerer progressive kolleksjon laminatgulv
 • loft stiler
 •