dekorere ideer med brun og turkis på badet

dekorere ideer med brun og turkis på badetTo naturlige farger, brunt og turkis, fungere godt sammen når det kombineres i et design ordning. En turkis og brun palett vil bringe til hjernen avkjøles, beroligende havbris og den varme rike tekstur av øya skogen, noe som gjør dette fargepalett et ideelt valg for en beroligende, avslappende bad.

Flooring

For å holde badet følelsen lett og luftig, velg en lys brun flis på gulvet, slik som keramikk, naturstein eller marmor, eller en lett parkettgulv. Alle disse materialene kommer i lyse, sand farger og legge til "beachy" føler i rommet. Unngå mørke brune fliser eller mørk tre, da dette vil gjøre rommet til å føles tyngre og mindre. Legg bad tepper eller området tepper i nyanser av turkis å legge sprut av farge og myk tekstur på gulvet.

Vegger og tak

For vegg farge, vurdere pastellfarger av turkis å bringe tankene til friluft på strand, eller male veggene hvite for en lysere rom. Dette fungerer spesielt godt i mindre bad, som dypere nyanser av turkis på veggene kan overvelde en liten plass og gjøre det føles enda mindre. Spar dyp turkis for rommet aksenter.For tak farge, kan du vurdere å male taket en turkis farge som er en nyanse eller to dypere enn veggene. Dette vil etterligne en lys øy himmel og legge høyde og luft til rommet.

Møbler og inventar

Selv den mest åpenbare møbel for badet er en tomhet, kan du også ta med stoler, benker eller garderober. Legge møbler til bad gjør det til et mer avslappende sted, men vær forsiktig så du ikke legge for mye, som tunge stykker og rot kan overvelde den plassen. En eller to små brikker i et middels stort bad er nok for denne utformingen ordningen. For alle disse brikkene, velger dype, varme tretoner som mahogny, mørk valnøtt eller ibenholt. Dette vil gi en visuell kontrast til de lyse fargene i rommet og legge fylde til innredningen din.For bad inventar som kraner og skap maskinvare, velger børstet nikkel, polert rustfritt stål eller hvitt porselen til å reflektere sollys og forbedre den luftige følelsen av rommet.

Tilbehør

Speil, håndklær, og beholdere for forfengelighet elementer er alle nødvendige i alle bad, så du bør vurdere å bruke dem som aksenter i turkis og brunt bad. Velg håndklær i ulike nyanser av brunt og turkis, rull dem opp og legg dem inn i en pyramide på en hylle. Legg speil innrammet i mørkt tre både over forfengelighet og på andre vegger til å reflektere lys rundt i rommet. Legg vintage flasker i nyanser av blek turkis eller klippe glass til forfengelighet toppen for å holde alle dine nødvendigheter.

Andre artikkelen

 • hvordan å male et hus i kamuflasje
 • hvordan å beregne varmetap gjennom vinduene
 • lett å gjøre primitive innredning ideer
 • hvordan å blande skinn og stoff møbler
 • interessante kunstneriske keramiske fliser ideer
 • hvordan å matche farger og dye teppe flekker
 • multi kjønn baby room ideer
 • mosaikk ideer for kjøkkenet
 • hvordan måle foajeen belysning
 • interiørdesign tips for flis gulv
 •