barnehage design & temaer

barnehage design & temaerEnten du skal på ditt første barn eller du er en veteran forelder som har tatt imot et barn inn i livet ditt før, planlegging, prosjektering og dekorere den nye babyen barnehage kan være en enestående opplevelse. Det er en spennende og viktig del av å forberede ditt hjem og ditt hjerte for den nye tillegg til familien din. Nursery design bør adressere funksjonelle behov og bruk av barnehage, mens dekorative temaer kan gjøre barnehagen føler innbydende.

Organization of Furniture

Den generelle organiseringen av møblene på barnerommet er kanskje den viktigste delen av design og møblering en baby's room. Det er spesielle ting en barnehage bør ha: en barneseng eller vugge, et stellebord og bleie bøtte og en romanse. Ordne dette møblene på en måte som ikke bare er ryddig og funksjonell, men også trygt er viktig. Pass på at barnets vugge eller krybbe, er lett tilgjengelig fra døren, posisjonering det slik at ingenting hindrer din vei til barnet bør du trenger for å komme til henne fort. Den stellebord bør plasseres direkte mot en vegg slik at den har mer støtte og stabilitet, siden du vil plassere barnet ditt på det.

Color Scheme

Hvis du vet kjønnet på babyen din, kan du basere fargene du velger på dette. Men hvis du ikke vet kjønn eller ikke ønsker å begrense barnehagen til ett kjønn, er det mange alternativer. Velge nøytrale pastellfarger for en barnehage er et trygt og behagelig valg. Lys gul, blek grønn, eller til og med myke appelsiner er alle vurdert kjønnsnøytrale. Når du velger en base farge, kan du veve i flere farger som blir ansett som "boy" eller "jente" farger uten at barnehage synes å være spesielt for en gutt eller en jente.

Veggdekorasjoner

Enkelt malerier , selv om de ikke eksplisitt for babyer, er gode muligheter for å dekorere og kle opp dine barns barnehage. For eksempel, Monet malerier, kan med sin enkle gjenstand, vanligvis en idyllisk naturlig setting, og deres mange myke farger og bruk av lys være en rik tillegg til alle barnehager. Utsmykkede og fargerike tepper kan brukes som en skjerm element i en barnehage. Hvis du har en vegg henger du liker, kan dette være et godt utgangspunkt for et tema.

Murals

Du kan male et tema i en barnehage ved å male et fargerikt veggmaleri på en eller flere av veggene. Veggmalerier i barnehager og barnas soverom vanlig innlemme dyr, natur og natt. Hvis du velger å male et veggmaleri, husk at du ikke ønsker å bruke for mange lyse farger, da disse vil stimulere barnet, og kan muligens hindre ham fra å sove eller bosette seg. En barnehage skal være et trygt, avslappende sted samt et morsomt sted.

Andre artikkelen

 • farge ideer for å male kjøkkenet ditt skap
 • hvor å konvertere en hems på et soverom
 • hyller ideer for en kortere hylle topp
 • den beste lakkfarger for soverom og soverom
 • dekorere jobber
 • kan du male en projeksjon skjermen?
 • hvordan å skjære kronen for hånd
 • hvordan å bygge en profesjonell kvalitet heavy-duty artist staffeli
 • sammenligning av laminat og parkett
 • hvordan å lage et bilde rail molding
 •