Spillet tema dekorere ideer

Spillet tema dekorere ideerHvis livet til dere er et terningkast eller en sving av kortene, kortstokken ut boligen med et spill tema å holde spill går hele dagen. Enten du spiller spill for å slappe av etter en lang dag, utfordre hjernen din, eller å konkurrere med venner, spill gjøre for noen interessante dekoren alternativene du bare ikke finner med standard tapeter og tilbehør.

Cool Candy Land

The Temaet for godteri har blitt brukt overalt fra "Charlie og sjokoladefabrikken" til hele butikker (Dylan's Candy Bar i New York City), men det sukkersøte Confections stå opp og husholdningenes dekorasjoner. Skapt av Hasbro spillet selskapet, startet Candy Land brettspillet påvirker spillernes søte tenner i 1949. Spillet ble laget av en utvinne polio pasient som ville bare en måte å underholde barna, men mer enn et halvt århundre senere, er det fortsatt selges i butikkene spillet.Candy Land's viktigste skrift har et peppermynte tema, som også fungerer godt hvis du dekorere til julehøytiden. Kjøpe sofa puter i rødt og hvitt eller kjøpe stripete gardiner i Candy Land fargene. Candy Land spilles som konkurrentene flytter sammen fargede ruter. Maling av gulv i grønne, oransje, blått, gult, lilla og rød Candy Land stykker reise på, eller dekk ut et trinn i hver farge. Du kan ikke være å gjøre veien til Candy Land, men du vil likevel føle deg som om du er en del av spillet.

Major Monopoly

Hvis du tror du aldri eie et hjem på strandpromenaden, telle en jernbane som en del av investeringsporteføljen eller kjøre et hotell i New York City, tro om igjen. Dekorere huset i et Monopol tema og du kunne ha monopol på dekorasjoner. Ifølge Hasbro, som produserte spillet i 1934, er Monopol nummer-en solgte spill i verden. Det er tilgjengelig i 103 land (på 37 språk) og teller over 500 millioner mennesker blant sine spillere.Du trenger ikke å gå for Monopol posten i lengste spillet spilles (70 dager rett) til å innføre monopol dekor i hjemmet ditt. Ta en kø fra spillet styre og lage din egen gateskilt på datamaskinen til å se ut rutene på brettet. Velg en annen "avenue" for barnas rom og gjøre større tegn på fellesrom som stue. For en latter, til dekk ut et bad se ut som den fryktede fengsel spillerne blir sendt til uten å passere "Go".

Playroom Spillerkort

Hvis du liker fristende Lady Luck med et par runder med Black Jack eller poker , vil du bli kjent med de fire røde og sorte symboler som dekorerer kortene. Disse symbolene kalles både dresser og steiner. Drakten er den samlede navnet for design på kortet, som det er fire av: hjerter og diamanter (rød) og spader og klubber (svart). Pips er symbolene som forteller deg at verdien av kortet-hvis du ser fem spar på et kort, for eksempel at kortet er verdsatt til fem.Du kan arbeide kortet passer inn i ditt hjem innredning på flere måter. Den stigende populariteten til poker har gjort tilbehør som kopper, tallerkener, lys og boller dekorert med drakter vanlige. Med litt innsats, kan du tilpasse passer deg selv. Klipp stensiler av drakter, helle en liten gruppe med rød og svart maling, og male en ramme rundt toppen av vegger eller en form på hvert av kjøkkenet ditt skap. Hvis du er kreativ, figurer kjøpe stoff med kortet på den og sy dekorative puter å haug på sofaen i lekerommet eller familierom.

Andre artikkelen

 • zen dekorere farger
 • deler av gresk arkitektur
 • 18nde og 19. århundre spansk keramiske vaser
 • dekorasjon ideer med margarita glass
 • hane tema kjøkken dekorere ideer
 • brun og blå soverommet ideer for tenåringer
 • interiør ideer til stranden hus
 • Våren tabletop dekorere ideer
 • ideer og planer for hvordan du kan dekorere et lite bad
 • Hvordan å holde veggen speilet fra hengende skjevt
 •