vitenskap aktiviteter for en strikk drevet flyet

vitenskap aktiviteter for en strikk drevet flyetPedagogisk vitenskap aktiviteter skal være sentrert på den vitenskapelige metode for eksperimentering. Studentene skal lære best når de er i stand til å utføre et eksperiment, justere en variabel, og deretter gjennomføre forsøk igjen. Gummi band drevet fly, hvilke typer leketøy fly med en gummi band drevet propell, egner seg til eksperimentering. For å få til nøyaktighet, løslate alle fly danner et utpekt utgangspunkt, og spille inn sitt flydistanse med et målebånd.

Rubber Band Størrelse

Du kan utføre et eksperiment for å finne ut om den type gummistrikk bestemmer hvordan langt flyet med reise. Samle flere gummistrikk i ulike størrelser, se etter tykke-banded gummi band, så vel som lange og tynne gummi band. Test hver type gummi band ved å vri på flyets propell til den ikke kan vris lenger. Slipp flyet i luften, og deretter spille avstanden reiste med flyet.

Take-off høyde

Young forskere kan utføre eksperimenter for å finne ut om flyet er take-off høyden samsvarer med avstanden som gummi band flyet. Første test av gummi band flyet ved å sette den på bakken og måle den totale distanse. Gjenta testen, heve flyets take-off høyde ved to eller tre meter for hver test. Analysere resultatene for å se om det er noen sammenheng mellom take-off høyde og total distanse. Anslå distanse for neste høyde i sekvensen.Tenk teste flyet på en konsekvent take-off høyde, men varierende vinkel der det tar av. Bruk en transportør til å bestemme engel flyets skråning. Sammenlign avstanden til vinkelen å finne den optimale vinkelen for take-off.

Airplane Vekt

Bestemme om flyets vekt påvirker avstanden flyet reiser. Første test er vektet fly, og ta opp den totale distanse. Så tape en krone til midten av flyet og test flere ganger. Analysere resultatene for å prøve og forutsi den neste totale flydistanse når du legger til en ny krone til flyet.

Typer Airplanes

Har en bestemt type fly som gjør det bedre enn en annen? Test flere forskjellige typer gummi band drevet fly, som balsa eller skum, side ved side. Vurder testing samlet distanse for å ta hensyn til eventuelle mindreårige variabler, slik som fremtrekker, antall ganger gummi band var rotert eller høyden på take-off. Analysere resultatene for å finne ut hvilken type fly utfører bedre.

Andre artikkelen

 • hvordan du søker med ISSN og ISBN nummer
 • hva betyr det å kvadrat en sirkel?
 • Slik unstick en kulepenn
 • hvordan få non fiction publisert
 • hvordan å finne bøker på et offentlig bibliotek
 • hvordan man kan kjøpe bøker online billig
 • hvordan å identifisere en antikk bok
 • hvordan å publisere en teknisk bok
 • retningslinjer for å skrive i en journal format
 • hvordan bli en kort forfatter
 •